ejjj! to nie ja wpadlem w psie papu, wiec czemu mi buty ucinasz? czyste byly :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
Wersja do druku
ejjj! to nie ja wpadlem w psie papu, wiec czemu mi buty ucinasz? czyste byly :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
byłeś wiecznie ostatni, to ci obciął :grin:
a gdybyś wdepnął, to by na pewno były, widziałeś ile Tomek ma zdjęć :lol:
mmsza, najpierw mi zrobiłes smaka na zdjęcia 8) a teraz na karkówkę.. :-o sam już nie wiem co lepsze ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Maciek, bardzo dziękuję za podziękowania :grin: i również Wam dziękuję. W każdym razie nabieram przekonania, że jesteście zadowoleni. Było super, i trzeba zdecydowanie coś jeszcze wymyślić w niedługiej przyszłości 8)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
ej no ma ktoś jeszcze moze jakieś moje fotki ? :D bo chce zrobić jakiegos avatarka :D hehe bo to co teraz mam to moze odpowiada mniej więcej orginałowi ale jednak mi sie znudziło ;)
E tam, spoko da sie domyslec ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
ja rowniez dolaczam sie do podziekowan za dwie osoby :) dzieki Kuba, zlot byl naprawde na poziomie :) licze ze nastepny zlot bedzie rowniez w krakowie, wtedy pozwiedzamy... gonzo jak to bylo ? za-krzo-wek ? :mrgreen:
Dodam tylko, że z tymi fotkami nic zupełnie nie robiłem (oprócz zmniejeszenia na potrzeby forum)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Faktem jest natomiast,że z ostrzeniem na F11 były niezłe jaja (co zresztą widać na wcześniejszych zdjęciach)
Dziś postaram się dorzucić jeszcze parę fot ze zlotu jak tylko się podłączę swoim kompem.
Pozdrawiam Kraków (dzięki za zorganizowanie czasu :) na zjeździe) i resztę z którymi miałem przyjemność spotkać się osobiście :D
Ooo widze ze wykorzystales moja fote :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
hehe no :D jakbyś mogl to poslij mi ją na venio@o2.pl :)
dotarłem wreszcie do netu. Fotek jeszcze teraz nie wrzucę, może wieczorem (choć wątpie bo jakieś party planują :mrgreen: ). Wyprawa zapowiada się ciekawie: góry, morze, samotność, dwa kościoły konkurencyjne w odległości strzału z armaty, przemijanie...
A następny zlot robimy w Białym lub w Białowieży. :mrgreen:
Na bana to zasłużyli ci, którzy nie wstali o 6-tej. Zwłaszcza niejaki organizator :evil:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
A kto ma tą moją fotę en face, tak żeby na awatar pasowała? Jakoś nie widzę w wątku.
Ale mi chodzi o to kompromitujące :>Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
Mam dwie. Wersja ":-(" i ":-)" tylko na obu zamknales oczy, ale od biedy moge wrzucic, od ktorej zaczac?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Oko można dogimpować :>
To ja zacznę jednak wrzucać foty:
Sam organizator:
Wielkogłowy Gawryl (zabawa z 17-40)
Gonzo
Birez z rozwianym włosem:
Mmsza (inny niz na awatarze)
Ciężka lufa:
Pazurek (samotny)
Venio z chwytem odwrotnym ;)
Nocne focenie pod Słowackim
i jego puenta:
Więcej wkrótce (czas na wykład.
Knajpa:
Danisz-terminator :twisted:
To zdjęcie dedykuje Kubamanowi! :twisted: :evil:
Knajpka na Kazimierzu
Niektórym Cola szkodzi:
Naprawdę w Dubaju jest tak fajnie?
Gawryl zostaje jak zawsze z tyłu:
Kuba przygląda się z bliska kratom (tak na wszelki wypadek)
I zgubione wcześniej "OKO KUBY"
która to?Cytat:
a propos Kazimierza, bylo jeszcze jedno wydarzenie ktore wydaje mi sie byc pominiete, gdyz nikt poza mna go nie widzial :confused: ale jednakowoz jak je wyjasnic? otoz stoimy z ripkiem i widze jak buja sie jakis trojpasiasty, idzie i sie buja a buja sie w moja i ripka strone szybko, i juz juz miala pasc pewnie z jego ust fraza "ej daj zrobic zdjecie..." ale, zauwazyl MxTerminatoraDanisha, i zawrocil tak szybko jak sie pojawil... tak szybko ze nikt procz mnie tego nie widzial :/
hehe szkoda ze mnie tam nie było ^^
Tomek,
daruj, już pisałem - mieć gawryla w domu to nie lada stres, wysiadłem i musiałem się przespać ;)
...poza tym sam mówiłeś, że nie idziesz:p Gdyby nie chłopaki z pokoju też byś sobie kimał..
Hej widzę że zamieniłeś avatarka :DCytat:
Zamieszczone przez Venio
To moja propozycja ;)
A tutaj wcześniej poszukiwany Ripek w całej okazałości:
A także wspaniały drewniany statyw canisa:
Jak dla mnie zjazd zaczął się od kebaba i piwka.
Jednym słowem knajpka zamieniła się w raj: na stole leżały aparaty, obiektywy i piwko :D (dobrze że się żadne nie rozlało)
Następnie cała ekipa poszła w miasto
Po to żeby ostrzeliwać wszystko a później porównać swoje umiejętności :mrgreen:
Niestety jeden z nas (nie będę rzucał nazwiskami bo i tak wiadomo o co chodzi...) został "niechcący" zdrajcą
Aż pewien przechodzien nie mógł wyjść z podziwu :lol:
Za karę została rzucona na niego klątwa i oto co go czeka w najbliższych latach ;)
Oto ukazywany już nie raz wcześniej organizator imprezy (na zdjęciu w nadzwyczaj wspaniałym humorze :D) Kubaman
Oraz jego śliczna małżonka Iza, także w nie najgorszym jak widać humorze (co jest jednak wytłumaczalne wizytą Gawryla u niej w domu :mrgreen: )
A cały zlot przebiegał pod hasłem samotność......
gość z pomarszczonym czołem jest wypas :D ale samotnosc i tak 'wybitna' ;);)
A niby jak miałem to zrobić?Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Z taką miną i zamkniętymi oczami?? :lol::lol::lol:
Tak jak mówiłemCytat:
Zamieszczone przez Venio
Główny motyw zlotu :lol::mrgreen:
Ups, to tez ja :)Cytat:
AAaaaa... bo budzik mi nie zadzialal... ;)
Sam postowalem:Cytat:
(nie wiem czy na avatar pasuje ale sa +/- ę facę)
Pozatym:
birez, ty te fotki wyślij do Romantica :-D
no czarujący Tomasz, czarujący..
Birez, za podpis w stopce należy Ci się duża wódka :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez birez
Do zrealizowania jak będziemy oblewać sojusz krakowsko - gdański ;)
osszzz Ty.. Iza się tylko uśmiechnęła, kurczę, będą rozmowy ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
mxdanish, ja mówiłem - ta fotka powinna mieć tytuł a la "ona zakwitła dla niego, ale on już umarł". Ewentualnie Spóźnieni kochankowie. :lol:Cytat:
No to ja się w ten sojusz też jako Trójmiasto podłączę (skoro większą część czasu tu spędzam to myślę że mogę.. ;))Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
BTW Kubaman widać kto był jednak najczęściej fotografowany :lol:
No widzisz....Cytat:
Ja nie mogłem tego zapamiętać :lol:
No ale czy im się będzie chciało do nas przyjeżdżać? Przecież wszyscy wiedzą, że Krakusów ruszyć z ich śmieci niesposób :mrgreen:Cytat:
najpierw myślałem że to ja (kurczę, najłatwiej mnie trafić, bo zajmuję większość kadru - czytaj dobrze się kadruję ;) ) ale teraz widzę, że chodzi o Tomka marzycielaCytat:
Tam sie na nich nie poznaja jak nalezy... nie dostrzega tego co wazne... samotnosci... przemijania...Cytat:
;)
:DCytat:
Jestem za, w calej rozciaglosci :)
Da radę, tylko trzeba konkretne warunki przedstawićCytat:
Albo przyjeżdżają albo bana ;)
Banować to se Tomek tylko może...Cytat:
Tak wiem...Cytat:
Żart to był ;)
Trzeba ktoremus z was dac moderatora... jak na razie tylko wschod, centrum i daleki poludniowy-zachod ma swoich reprezentantow ;)Cytat:
ja! ja! mnie wybierz! wybierz mnie! :razz:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez