Ja również wszystkim dziękuję za miło spędzony czas !
Wersja do druku
Ja również wszystkim dziękuję za miło spędzony czas !
jeszcze jeden portret :mrgreen:
w tej czapce wyglądam jak plemnik :mrgreen:
oj widzę, że się działo, szkoda, że nie mogłem uczestniczyć....... :(
Gdzie dokladnie jest ta stodola i czy bez problemu mozna tam wejsc z mloda para ?? :) ..
dzieki za info ...
pzdr
Rożnowo. Jadąc od Szczecina/Przemocze na głównym i jedynym skrzyżowaniu w lewo. Za kościołem ok 100-150m po prawej stronie jest taki opuszczony dom. Na tyłach domu jest obora i stodoła.
Nas sąsiedzi pytali czy może chcemy kupić tą ruinę. Poza tym pies z kulawą nogą się nie zainteresował.
GOOGLE MAP:
Veni, Video i Vici
(...)
Dziękuję za kolejne owocne spotkanie
Koniec weekendu:cry:
Ja w następną sobotę (23 stycznia) wybieram się na Gubałówkę. Będzie konkurs zjazdu na bele czym. Wybiera się ktoś :razz:
Jakby co to my jedziemy do ...... ;-D
Wiem wiem, że jedziecie :P Ale osoby, które nie jadą mogą się pofatygować i uchwycić coś ciekawego :D
Zazdroszczę Wam tego pleneru, często jeżdze ta drogą, mamy tam obiekt do ochrony, niestety w tym czasie miałem obiad rodzinny i nie mogłem :/ Na razie biorę udział w plenerach tylko wirtualnie :(
A tak na marginesie chciałem zapytać co poradzicie mi w temacie zaopatrzenia się w Canon AE-1...tak mi się marzy
na ostatnim plenerku Janusz proponował wypad w sobotę lub niedzielę, jedziemy ?
Ale przecież my jedziemy do..... hahahahhaha
No właśnie, przecież jedziemy ..no wiecie gdzie.. :D
Niezapomniejcie "po drodze" jutro na Kolumba 5 zawitać, czas bez zmian czyli od 16 w góre ;)
jak mi się uda dojechać to po 17 najwczesniej, pewnie jeszcze będziecie ;)
tak to jest jak wypadają nagłe historie w nieodpowiednim dniu ;) ale sie postaram !
Marcin ja będziemy na pewno 8-)
Chciałbym na spokojnie skonsultować z Tobą kwestię zakupu dyfuzorów do lamp, ich funkcjonalności i praktycznych rozwiązań sprawdzających się w studio.
Moje R+300 Digital czekają na mnie u Dinderiego. Czas więc się przymierzyć do osprzętu.
Może tym razem dla odmiany uda się pobłyskać? :-D
No w sumie probic zdjęcia, w studio.... cóż chyba mozna ;)
To w sumie chętnie posłuchałbym o tych modyfikatorach na lampy więc się stawię.
Ja tez powinnam byc, moze czegos sie od Was naumiem :)
Pracuję do 18:00 :[
Wiecznie zimy nie będzie ;-)
Tak na sobotę zapowiadają słoneczko a mnie niestety nie będzie - wiecie dlaczego ;-)
Życzę udanego polowania w Zatomiu.
Po dzisiejszym spotkaniu ochotników na sobotę brak..ja dalej jestem chętny jesli będzie pogoda.
Jak coś to piszcie , pozdrawiam.
No cóż... Spotkanie środowe się odbyło. Generalnie niewiele się zmieniło. Choć niektórzy, czując wiosnę, przestali spożywać odmrażacz i rozpoczęli intensywne ćwiczenia fizyczne:
Polecam zwrócić uwagę na zawziętą minę :razz:
Bardzo mi się podobają cienie na policzkach :D
Nie no spokojnie do wiosny jeszcze daleko więc xsardas nie poddawaj się [ROTFL]Cytat:
Zamieszczone przez Pawel_G
Wbrew pozorom, nie tylko odmrażacze nas zajmują. :D
Dzisiaj rozmawialiśmy na temat rodzajów softboxów, ich możliwości w zależności od rodzaju i wielkości.
Ponadto wypróbowaliśmy trybu HSS do wyzwalania lamp studyjnych przez fotocele.
t:1/8000s, f/2.8, HSS 1/16 mocy 580exII
To działa :shock:
I tak najlepszy był Paweł :P " To co próbujecie ten tryb HSS?" heheheh :P
A tutaj fotki z soboty. Dodaje jako spóźnialski :D
Przed wyprawą w pole
Podczas pracy
Zbiórka na dziedzińcu
Strażnik
Przerwa w foceniu
Hmmm co by tu złapać...
Płotek
Spóźnialski
Pola
Ale mam fotę :D
Kościółek
Widły
Willa
Nie no trzeba było mi te plamy z kurtki wystemplować. A tak poza tym - zna ktoś dobry środek do prania odzieży z membraną Gore-Tex? :P
Byłem tam wiosną zeszłego roku, też te skrzynki pocztowe fotografowałem:) Po godzinie wioska szumiała że jakiś facet robi zdjęcia i pewno Niemcy będą wykupywać ich tereny :) Dobrze że mam tam rodzinę więc szybko to wszystko prostowałem bo mogło być niewesoło :)
ps. Tasia :) pozdrawiam ziomalu :) do miłego spotkania w Łodzi.
hmm do zobaczenia ;-)
>> http://ligowiec.net/news/30417-pierw...byle-czym.html
Polecam też zerknąć tutaj http://www.crazyslide.pl - oficjalna strona
Na 90% wybieram się na Gubałówkę. Piotrr może razem pofocimy ??? :D
U mnie sobota odpada niestety :(
no i co jedziemy jutro ?
Ja mogę, Janusz napisał że też może, czy ktoś jeszcze ?
Ja tez bede na sesji, ale mniej przyjemnej ;) trzymajcie za mnie kciuki i dobrego swiatla zycze :)
Ja odpadam - niańczę córeczkę znajomych którzy też mają ten nieprzyjemny typ sesji :P
Zawsze mozesz zabrac ja ze soba ;) Niech sie uczy od malego :)
w ten weekend nie mam możliwości pójść, ale za tydzień Migawka, tam to już na pewno będę ;)
Również nieobecny, życzę wszystkim powodzenia !