Witam, po roku czytania czas bylo sie zarejstrowac:)
Wersja do druku
Witam, po roku czytania czas bylo sie zarejstrowac:)
ja równiez wszystkich witam, mam nadzieje , że będziemy sie tutaj świetnie bawić :D pozdrawiam
witam szanownych forumowiczow;)
Witam ...
No to i ja się przywitam, niezłe to forum dla mnie bomba!!!
Canon EOS 400D kit na razie.
witam i sie przywitam, bardzo miło mam nadzieje że bedzie:)) zaakceptujecie mnie?
witam na forum !!!
troche późno, ale Witam serdeczenie i pozdrawiam :):):)
Dzień Dobry Państwu :)
Właśnie się zarejestrowałem i witam wszystkich.
Pozdrawiam, Alex.
Również witam wszystkich posiadaczy Canonów :)
Niech będzie dzień dobry.
Witajcie. Trafiłem tu ponieważ wybieram sobie swoją pierwszą lustrzankę. Wahałem się pomiędzy N D80 a 30D. Po przeczytaniu opinii na Forum Nikona i CB Ostatecznie się zdecydowałem na 30D. Mam nadzieję, że dokonałem właściwego wyboru :).
bardzo wlasciwego....
i mowie to obiektywnie a nie dlatego ze sam posiadam 30d
witam wszystkich Forumowiczow
a poniewaz czytam forum od jakiegos czasu
dziekuje tym wszystkim, ktorym zawdzieczam rozne cenne informacje
- szczegolowej listy credits nie bedzie
bo troche by sie ciagnela
wiec muzyka juz by sie skonczyla
a napisy lecialyby dalej :D
aparat - od kilku mies. 350 D
po dlugim oporze przed cyfra
i niewypuszczaniu z rąk analogowego EOSa 50
- nastąpiło pełne nawrócenie
plus straszne ssanie na 5D :D
to teraz wiecie juz wszystko ;)
Witam,
Dość długo "lurkowałem". Zarejestrowałem się już jakiś czas temu - ale po to, aby wysłać PW w sprawie ogłoszenia w forum "sprzedam" ;-) . I wreszcie "nadejszła wiekopomna chwiła" by odpisać na jakiś post, więc witam się.
Wielkie podziękowania dla wszystkich za różne rady, z których chętnie korzystałem. Szczególny szacun dla piszących na forach "Tips&Tricks" i "Szkółka fotografowania".
Zatem witam i lecę odpisać w innym wątku :-)
Witajcie :P
nie mam lustrzanki, mam a710 IS, ale to taki drugi mój początek z fotografowaniem :) dawniej na Fuji s5500 .
Pozdrawiam :P
Witam jestem nowy.
Czytam forum od miesiąca.
Trafiłem TU jak kupiłem Pierwsze lustro EOS 400 D
Wcześniej małpki, kiedyś AMI 66 - to było super. !!!
Witam wszystkich :) trafiłem tu jakis tydzień temu i jestem bardzo zadowolony, można tu znaleźć naprawdę wiele ciekawych informacji :D i ludzi z ogromną wiedzą i doświadczeniem...
-pozdrawiam!
Witam.
Jestem żoną Kolekcjonera więc kontakt z forum mam od dosyć dawna ale mąż ma już dosyć gadania mu przez ramię... :mrgreen:.
Więc teraz oficjalnie witam wszystkich.
Inka
heh witaj na forum:) ja też wszystkich gorąco witam i życzę owocnych dyskusji :)
------------------------------------
http://www.procentciebie.pl/
Bry!
STo lat temu pstrykalem practica mtl5. Po dlugiej przerwie rebel xt. Poprzednim lepiej mi szlo. Kazda klatka byla cenna. Teraz robie kiepsciutkie fotki. Ale walcze ostro.
Skozystalem sporo z podpowiedzi Canonierow. Dzieki
Chicago pozdrawia
witam wszystkich.
po dluzszym czasie czytania, pora na aktywny udzial.
Również witam ;-)
Na ircu już zagościłem to teraz coś trzeba na forum popisać...
witam, i ja sie dołączam do społeczności forumowej :]
witam wszystkich,dzień dobry
witam wszystkich i ja :)
troszke juz zagladam i czytam, jakis czas temu sie zarejestrowalem ale jakos .. nie bylo czasu http://img408.imageshack.us/img408/3646/angel2zz8.gif no i chyba odwagi :D zeby sie wychylic .... ;)
edit\
dlaczego nie moge wrzucic ani na avatar ani w podpis zadnego animowanego gifa? :(
no to tak niesmialo - witam was - wlasnie czekam na swojego trzeciego canona ( pierwszy - AE-1 Program, drugi - (znienawidzony) 10D, trzeci - 5D)
Witam wszystkich forumowiczów.
Po przeczytaniu wielu postów na tym forum, stwierdziłem że warto zatrzymać się tu na dłużej.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich.
po dluzszym czasie czytania i wpadce z postem o 3D :oops: pora na aktywny udzial 8)
Cześć ... ja też mam aparat ;)
Witam wszystkich =-]
Po 2 latach pstrykania i fotografowania....
...anonimowego czytania archiwum i szczesliwego posiadania dobrego focusa....
zakupilem 2 miesiące temu Sigme 24-70/2.8 ex dg m. i rozpoczęła sie moja walka z FF lub uszkodzonym obiektywem : / więc prawdopodobnie niedługo powróce z nowym tematem, fotkami do wgladu i prośbą o opinie.
Witam wszystkich :)
na razie przeglądam forum i wszystkie wątki, ale mam nadzieję, że moja aktywność z każdym dniem będzie większa :)
Witam.
Już jakiś czas przeglądam to forum. Nadszedł czas się zarejestrować. Także jeszcze raz: Witam Wszystkich :))
A to i jak sie przywitam a co! :)
Witam
Witam wszystkich :D Jestem nowym szczęśliwym posiadaczem A710 :D
Pozdrawiam ;)
Witam serdecznie :)
Przemysław jestem :) studiuje na PK(jeszcze ;p) juz od dluugiego czasu przyglądąłem sie Canon Board lecz jakoś tylko czerpałem z zasobów bez własnego wkładu (pisania) Bawie sie Canonem 300D pozdrówki i witam wszytkich :) aha jestem z Krakowa chetnei tez kogoś z Grodu Kraka poznam :)
Witam,
nazywam się Jarosłaff i jestem świeżo upieczonym tatą 400D, pochodzę z Konina (Wielkopolskie), chodzę do LO.
Witam wszystkich
Najwyższy czas się zadomowić a nie być tylko gościem. Strzelanie fotek to moja praca, (niestety tylko rentgenowskich) a fotografia to hobby łącząca się z pasją podróżowania głownie koleją. Przez 8 lat uzbierało się tego trochę, najlepsze można obejrzeć tutaj
http://stud.pam.szczecin.pl/~wizard/...h_user=KRosiak
Witam wszystkich uczestników CB, wreszcie w domu :grin:
Wyrzuty sumienia, że tylko podglądam, każą powitać Was wszystkich.
Od dłuższego czasu czytuję wątki na tym forum (przyznam, że podglądam również Nikona). Nie pisałem, gdyż jeszczem młody – przynajmniej w dziale zwanym sztuką - i ciągle znam więcej pytań niż odpowiedzi. Dotychczas zanim zapytałem sam szukałem i ... znajdowałem. Może to i dobrze ale takie postępowanie znacznie ogranicza udzielanie się towarzyskie. Własnymi osiągnięciami się jeszcze nie pochwalę - widziałem co potraficie uczynić aparatem. Moim, niestety, jeszcze nie potrafię tak operować – większa wartość sentymentalna moich zdjęć niż artystyczna.
Obecnie posiadacz 350D + Sigma 17-70 + Sigma 70-300APO + 430 EX w plecaczku Cobra + Sherpa600 + negocjacje z białogłową o fundusze na torbę.
Może nadal podglądacz ale już z czystszym sumieniem.
dokopałem się do tego wątku więc witam sie ze wszystkimi forumowiczami, ciesze sie ze dołączyłem do tak zacnego grona:) Pobędę tu jakiś czas.
Witam
Wszystkich, Wszędzie, Zawsze
Pozdrawiam
Witam wszystkich użytkowników. Miło jest dołączyć do tak znakomitego grona.
A więc mój pierwszy post nie będzie pytaniem;)
Witam wszystkich, do tej pory nie miałem o co zapytać bo wszystko (no może wszystko) co chciałem wiedzieć znajdowałem na forum.Po roku, może dwóch śledzenia wątków w końcu się ujawniłem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!
Witam canonierów !!!
Jestem świeżutkim posiadaczem 400D. Właśnie składam sprzęta. Od dawna śledzę forum ale czas najwyższy sie ujawnić. Do tej pory działałem w świecie na analogowej trzysetce. Długo się łamałem co kupić ale z powodu zbliżających się narodzin potomka w końcu się zdecydowałem.