dziś dobre światło było ok.15 do 16 potem już nie było rady bez statywu :P
z resztą ja jak będę na mieście-rynek i okolice to właśnie tak od 15 więc jak co to ja dalej na tak :D
Wersja do druku
dziś dobre światło było ok.15 do 16 potem już nie było rady bez statywu :P
z resztą ja jak będę na mieście-rynek i okolice to właśnie tak od 15 więc jak co to ja dalej na tak :D
Ja też się stawię z przyjemnością (nie wiem jak Canis, ale pewnie też da radę).
- artfotografica
- myst
- panuna
- Yoshitaka
- kris200
- Robert Dy
- madallenka
Ja owszem, chętny. Co do godziny to się dostosuję.
Dopisuję canisa bo ak zwykle się nie dopisał i aktualna lista wygląda tak:
- artfotografica
- myst
- panuna
- Yoshitaka
- kris200
- Robert Dy
- madallenka
- canis_lupus
Podaje swój numer komórki (502-299-655) na wszelki wypadek jakby ktoś się zgubił w dojściu na miejsce zbiórki, miał się spóźnić albo coś.. A tak a propo miejsca zbiórki to gdzie się spotkamy? I ja też proponuje tym razem popołudniowo-wieczorne godziny. Chciałabym się w końcu kiedyś wyspać.
Wybieram/y* się na siatkówkę do Bielska na 14:45. Jak się skończy o przyzwoitej porze i dotrę/my* do Krakowa to dryndnę do Madallenki.
*Może nas będzie dwie:)
Dobra, skoro nikt nie rzucił godziną i miejscem spotkania to proponuje godzina 15:00 jak zwykle pod fontanną. Wszystkim pasuje?
mnie jak najbardziej, tym bardziej ze o 19 muszę być w domku z powrotem ;)
Rozumiem, że jutro widzimy się bez względu na pogodę?
No pogoda do bani, ale jestem za tym, żeby spotkać się, bez względu na pogodę.
Pamięta mnie ktoś jeszcze :) ? Będę, choć boję się linczu za N.
Mnie też wszystko jedno czym kto foci, nie to jest w tych spotkaniach najważniejsze.. :)
właśnie - co ze sprzętem? :)
myst: jakbyś mógł wziąć tą 40 dla canis'a to byłby dźwięczny.
panuna: jak myst aparat weźmie to już Ty nie musisz.. :o)
Dziękujemy za pamięć. :)
wezmę, wezmę - już ładowary piszczą. Wezmę też tamronka do tej 40stki.
Tylko jest z mojej strony jedno ograniczenie - czasowe. Tak koło 18 muszę pomykać bo się do znajomków wybieramy...
Ja wezmę statyw dla kris'a. Taki sobie, ale jest. Używałem go długo i da się.
Dużo mnie ominęło po tym, gdy musiałem pójść w swoją stronę :) ? Z założenia miałem wpaść tylko na chwilkę, posłuchać co w trawie piszczy. Potem byłem jeszcze umówiony :neutral:.
No niestety tym razem nie mam się czym pochwalić. Ekstremalnie wysokie ISO, dziura 2.8 i poruszone zdjęcia... :/
A jak chciałam dać statyw to powiedziałeś, że nie chcesz i poszedłeś na górę mówiąc, że sobie poradzisz.. To masz efekty.. :P Dziś tylko fotka upamiętniająca stan "przedwypadkowy", jutro więcej..
Tylko że oferowałaś go nieco za późno :P.
Canis : to ekstremalne ISO, przy prawidłowej ekspozycji, na odbitkach 21x30 nie pokazuje szumu prawie wcale :)
Lepsze, lepsze, jak jeszcze policzysz, ze strefa zgniotu może tylko dojdzie do osłonki to jeszcze mniejsze koszty wymiany na nowe. :D :D
Dla mnie Robercie 3 i 8 najlepsze - generalnie fajne foty:)
To może kilka moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Fotki (szczególnie okna) w kolejności fotografowania! :mrgreen:
Dzięki wszystkim za plenerek - jak zwykle było miło :)
Super foty, szczególnie 4, 7 i 8. Fajna ta 24/1.4L :)
ładne, ładne.
U Roberta naj 3. W pierwszym trochę za jasne niebo, ale za to kolorki dla baniek dało.
U mysta naj pomiędzy 7 a 8 nie mogę wybrać.
Tak myślę, że wasze fotki to powinniście na końcu wystawiać, bo z tego co miałem to 2/3 wyrzuciłem i nie dla tego, że podobne ujęcia:mrgreen:
Teraz coś z moich
1.
2. feralne podwórko:evil:
3.
4.
5.
6.
Również wszystkim dziękuję za miłe spotkanie;)
Ja też sporo wywaliłem. 6 fajna :)
Znam tę kamieniczkę:
Robiłem tam zdjęcia zanim zrobili paskudną balustradę przy pierwszych schodach :).
Robert - 8 dla mnie najlepsza, ale to chyba przez to, że ja na nim jestem :mrgreen:
myst - 8:shock:
panuna - 2 mnie się jakoś podoba bardziej :P
Bagnet007 - czyli wiesz gdzie byliśmy :P
teraz parę moich :mrgreen:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
kris200 - mnie najbardziej się 2 i 4 spodobały :)