Jak spojrzałem na 127 to myślałem że to Geri Halliwell:shock::-D.A tak na serio portrety ładne.Mnie się podobają.
Wersja do druku
Jak spojrzałem na 127 to myślałem że to Geri Halliwell:shock::-D.A tak na serio portrety ładne.Mnie się podobają.
mmlotek - mnie tez się tak skojarzyło ;)
dzięki
fotosc- zdjęcia są trochę rozświetlane, bo akurat tak mnie pasuje, zresztą lubię na granicy przepałów czasami coś porobić...
nad porankiem się zastanowię, może uda się w sobotę wstać dostatecznie wcześnie, jednak ktoś mnie będzie musiał wtedy tam podwieźć, bo nic z mpk na cytadele o tej porze nie jeździ... ;(
To ostatnie foto.. moznaby sciac z lewej troche, albo przyslonic kawalek policzka, toby odchudzilo policzek mysle.
poza tym fajna konwencja:)
129.
130. przepaly specjalnie
Fajna bardzo jest ta blondi-seria, ze szczególnym uwzględnieniem 128. Mnie się podoba to rozświetlenie- bardzo. I jedyna uwaga, to strasznie w zbliżeniach rozprasza mnie łańcuszek... ale chyba tylko mnie.
no fakt, łańcuszek razi,
Ostatni przepał przyjemny. Lewa strona 129 całkiem miła, natomiast jakoś może inaczej bym prawą stronę 129 wykadrował, sam nie wiem, jakoś mi nie wchodzi
imho tylko 127 fajnie wyszła. Na kolejnym, srebrna blenda jednak nie posłużyła tutaj barwowo bo kolor skóry wyszedł nieciekawy.
Dziewczyna ma piegi i myślę, że tu lepiej by wypadła albo złota blenda albo biała. Generalnie obróbka skóry do poprawy...jak na mój gust...bo szorstko wyszło i mało przyjemnie.
I jeszcze raz napiszę, żeby nie było, że przyszłam i się przy*** 127 bardzo mi się podoba za naturalność i klimat.
Na 130 mam wrażenie, że poziom i ułożenie głowy nie służą twarzy modelki i podkreślają jej szerokość.
i tu cie mam - to była biała blenda :)
nad obróbką skóry muszę popracować, bo jeszcze tego zbyt dobrze robić nie umiem... poza tym zdjęcia były ratowane z jpgów, iso1600, okropne warunki + backfocus...
niemniej dzięki za krytykę
i faktycznie łańcuszek przeszkadza
a mi 130 sie widzi z 2 podejscia:)
I tu mnie masz? To jakieś zawody? :/
W takim razie złotą blendą...na miejscu mnie nie było...wszystko wiedząca nie jestem.
129. Sam ostatnio zacząłem praktykować tego typu połączenia. Jednak zastanów się czy dobrze wygląda taki zestaw (do zdjęć nie mam zastrzeżeń), bo mnie osobiście nie pasują dwa, dość podobne spojrzenia. Wolałbym widzieć dwa detale; czesci ciala, które osobno są takie sobie, ale razem dają fajną całość
130. Bardzo pozytywnie, ale chyba fajnie wyszły jej włosy. Chyba, bo ich nie widać do końca, a szkoda :)
Fajnie Ci wyszło:) Nie da się jednak jakoś pozbyć tego szumu przy obróbce? Byłoby dużo lepiej:)
Modelką jestem zachwycona, jak tak patrze na te twoje zdjecia to sama mam kilka pomysłów;) Najfajniej jak dla mnie wyszło prawe zdjęcie z 129. Bardzo przyjemny klimat, tło super... poza też może być:) Z portretów zdecydowanie 128 - chyba najbardziej oddaje urodę modelki:)
pozdr:)
z modelką ciężko było, poczatkowe zdjęcia musialam wywalic, bo zupełnie nie mogla sie przyzwyczaic do obiektywu i się spinała.. potem było lepeij ;) a tak w iogole to ją podziwiam, ze nie zaprotestowala gdy jej powiedzialam ze w tej sukience ma stac na deszczu...
No to ja poproszę jakieś zdjecia z tego deszczu;)
130 fajniutkie...
może nie jest to najlepsze zdjęcie, ale widać deszcz :) ogólnie to ciągle padało, tylko z różnym natężeniem...
131.
modelka z duuuuuużymi możliwościami ;)
sympatyczna w odbiorze. Pozbyć się tego worka na kartofle, coś ładnego zarzucić,uwydatnić dekolt i będzie cud miód malina.
pzdr
Pokazałaś coś co trudno pokazać - osobowość modelki i jej naturalność - to widać na Twoich zdjęciach. Gratuluję !
właśnie to chciałam pokazać, naturalność przede wszystkim :)
131 - rewelacja. Mogła byś napisać jak taka sesja w deszczu przebiegała? Myślę o czymś takim ale nie ma kto mi parasola trzymać :mrgreen: a o sprzęt się trochę boję :)
wyglądało to mniej więcej tak.. chodziłyśmy sobie po cytadeli szukając kadrów, obie pod moim parasolem, jak znalazłam fajne miejsce to modelka brała parasol, rozbierała sie ( z kurtki) a ja sobie nakładałam arafatke na łepetynke i aparat i szybko robiłam zdjęcia :D czasami zakrywałam sie blenda ale po chwili przemokła...
gdybym wiedziała, ze będzie padać wzięłabym 2 parasole, tymczasem trzeba bylo sobie jakos radzić z jednym ^^
132. Zuzanna szalona panna
133.
134.
Zuzanna, szalona i do tego panna? :O
133 najlepsze, w 132 polar może bycie uratował bo to odbicie w okularkach troszkę mi nie odpowiada. 134 zbyt jasne po lewej stronie jak dal mnie, ale pewnie takie zamierzenie było.
Tez widze gdzies po krzakach lazilas ;) 132 najlepsze, a w 133 jest lekki zezik chyba ;)
kumpela nosi okulary więc bardzo możliwe :D
po Dębinie poznańskiej łaziłam, lasy, lasy i lasy :D
to w Poznaniu są lasy? ;)
Fajnie że szalona, ale cuś tego nie widać na zdjęciach. Bardziej odpowiednim tytułem był by "Zuzanna, przygaszona panna".
a bo szalona zaraz będzie, na początek coś spokojniejszego dałam ^^
dzisiaj dam kolejną porcję
a w Poznaniu są, ale na obrzeżach :)
i oto, kolejna porcja :D
135.
136.
137.
138.
i bonus 139.
Jak dla mnie druga seria duzżo lepsza... Świetnie wyszła fota 136. Bonusik też udany :) Czekam na więcej...
Ah te wlosy.. Ale szalenstwo widac dopiero na drugiej partii ;)
Świetne foto. Tak jak modelka. Ostatnie dwie fotografie zjawiskowe. Czekam na więcej z tej sesji.
Noo, teraz widać więcej szaleństwa. Najbardziej podoba mi się 136, 137 mogłaś sobie darować, niezłe, ale nie tak dobre jak reszta seta.
są gusta i guściki :) jutro moze wrzuce cos jeszcze
niemniej, dzieki za wszystkie komentarze
miało być "jutro", ale się troszkę wydłużyło... ostatnia seria, daje troszku więcej. Chwilowo z portretowymi koniec
140.
141.
142.
143.
144.
145.
146.
konstruktywna krytyka mile widziana :)
141 bardzo fajna taka wróżkowa/elfia ;) sama próbuje się siłować z "pod światło" ale cinżko na analogu cinżko....szczególnie z moim super obiektywem który szaleje po światło z focusem :D rhhrhrhr
na 145 te dłonie wyglądają jak nie jej ;) ktoś ją trzymał? ;p
Pozostałe jak dla mnie mają jakieś felery,
np 140 nie uzasadniony brak oka
142, 143 niestety sukienka zbytnio gra pierwsze skrzypce...albo pokombinować obróbką....albo inaczej otoczeniem...no nie gra mi totalnie taka plama
sama się trzymała, sama ;) chyba widać, że ja też się siłuje z tym "pod światło" co widac na sukience... nijak nie chca mi te plamki teraz zejść.. ;/
trochę się pobawiłam i neat imagem troszkę schodzi ale trza maskować...ale rzeczywiście na moje umiejetności :lol: też cinżko
To trzeba troszkę inaczej... a mianowicie najpierw odszumianie, a potem np. delikatne rozmycie (np. inteligentne). I efekt będzie ok (no prawie - bo troszkę szczegółów ucieka).
Spoko nie zaproponujesz .Nie TY.Powiem tak, Masz ..{Panie przebacz,Dzięki Ci ze nie powiedziałem co masz :shock:} Przyjdzie czas i pójdziesz jak burza,Ta krwawica ma sens..ma sens.Chyba że zdradzisz fotografię ..Nooo to wtedy ma mały sens. :smile: Ale ja Ci ufam .Pozdrawiam:smile:
ja tez mam ochote na analogu choc troche popracowac... ale najpierw obiektyw :)
tak się przyglądam i się zastanawiam czemu te zdjęcia takie chropowate?
145 to chyba przeostrzylas troszkę:)
dość spora kompresja po zmniejszeniu no i byo wysotrzane... chyab sobie odpuszcze wyostrzanie w psie w trakcie obróbki.. ;/
bo co za duzo PSa, to niezdrowo :D
141-super emocje
tak, tak, to było podczas jej napadów szaleństwa :D aż dziw, że af nadążał :D
kilka ujęć z III Bydgosz Big Band Festiwalu, który miał miejsce wczoraj
147.
148.
149.
150.
151.
152.
153. jedna z gwiazd wieczoru - Robert Majewski z kwintetu Miskiewicz - Majewski
Przeglądam ta galerie Twą i narazie jeszcze nie cała przejrzałam, ale te ostatnie zdjęcia Zuzanny mnie urzekły : D
Zwłaszcza 141 ;)
Spodobało mi się tu. ;)