-
Witam.
Pieszę pierszy raz na tym forum, ale też jestem za zrobieniem podobnego pleneru w okolicy Katowic, Chorzowa, Bytomia, Siemianowic.
Pogoda dopisuje piękne chmurki w B/W super wyjdą. A pamiętajcie że takich "perełek" jest coraz mniej. Przykładem może być kopalnia Szombierki, w zeszłym roku była cała a teraz został tylko szyb.
Pozdrawiam i czekam na chętnych.
-
z zalem oglaszam iz zasiegajac jezyka dowiedzialem sie dwoch rzeczy, mianowicie:
pierwsze primo: to byl teren na ktorym stala huta kosciuszko
drugie primo: stala, bo juz jej nie ma teren zaorano
a na wyprawy bardzo jestem rad, kibicowal bede niestety z fotela przed kompem bo praca nie pozwala mi sie cieszyc narazie foceniem.
pozdrawiam
krzysiek
-
thorin a kiedy zaorano teren huty kosćiuszko???????? bo zdjae sie ostatnio widziaęłm tam ze jeszcze coś stało.........
-
cos to znaczy jak duzo ?
napewno mowimy o tych budynkach ?
http://www.opuszczone.com/galerie/chorzow/index.php
-
myslałem o tych budynkach przy torach kolejowych.......
-
dobra tylko kiedy i gdzie ?
to nie musi być chorzów może ktoś zna jakieś ciekawe miejsca.
Ja ostatni robiłem zdjęcia koło Interkomisu w siemianowicach
-
Pablaris te hale tam jeszcze stoja ? Bardzo fajne to miejsce kolo interkomisu, pokaz jakies sample...
-
to co organizujemy coś?????? najlepeiej w którąś niedzile (lipiec).......
miejsc w typie industrial na slasku jest od groma.......a takpropo jakby ktoś był zainteresowany jakimś starym żydowskim cmentarzem to mozęcie pisac do mnie......
-
-
pablaris! ja proponuje na poczatek aby tyś sam coś wybrał! jesli jest stare ......nieuzytkowane i podniszczone to wydaje mi sie ze moze byc! potem
......ustali sie dokładną date.....a potem zrobimy liste chetnych!
p.s. pablaris skąd jesteś?