Odp: Moje pierwsze wesele i wtopa.
Dla podkreślenia wagi słów zastosowałeś podkresloną czcionkę? Trzeba było jeszcze stanąć na capslocku. A tak w sprawie wątku to powiem tylko ze próbowałem kilkakrotnie zobaczyć te zdjęcia które wywołały taka dyskusje, ale u mnie ten link nie działa... Masz jakiś działający?
Cytat:
Zamieszczone przez
jacke
Hej ludzi o co wam chodzi te zdjęcia nie są taki złe sam bawiłem się fotografią jakiś czas temu i powiem wam że nawet najlepsze zdjęcia ślubne Wrocław Poznań a nawet Warszawa mają podobną jakość a on nie jest jeszcze profesjonalistą. Trochę luzy dajcie chłopakowi szanse i jakieś rady a nie tylko hejt.
Tiaaa pierwszy post i akurat w tym temacie. Glassman sam próbujesz się "wspomóc" czy klakiera załatwiłeś? Trochę nas obrażasz mając nas za idiotów i tak jak do tej pory trochę takich jak Ty broniłem tak teraz Ci powiem, że takie zagrania z daleka trącą gówniarstwem.
Boober Dla mnie to nie zdjecia wywolaly dyskysje, choc po czesci takn lecz raczej podejscie "fofotgrafa".Myslac ze jesli popsuje kilka lub klikanascie slubow to nic sie nie stanie, bo robi to za darmo albo za symboliczna zlotowke, to tylko pstryki dzieki ktorym moze sie czegos nauczy, zapominajac ze dla kogos to pamiatka na cale zycie.
Cytat:
Zamieszczone przez
marito
Tiaaa pierwszy post i akurat w tym temacie. Glassman sam próbujesz się "wspomóc" czy klakiera załatwiłeś? Trochę nas obrażasz mając nas za idiotów i tak jak do tej pory trochę takich jak Ty broniłem tak teraz Ci powiem, że takie zagrania z daleka trącą gówniarstwem.
Ochłoń, kubeł zimnej wody na głowę i jeszcze raz przyjrzyj się temu postowi, który cytujesz. To była reklama jakiegoś innego ślubniaka, została wymoderowana.
Cytat:
Zamieszczone przez
darkon
Ochłoń, kubeł zimnej wody na głowę i jeszcze raz przyjrzyj się temu postowi, który cytujesz. To była reklama jakiegoś innego ślubniaka, została wymoderowana.
Po pierwsze to sam ochłoń i wsadź głowę do zimnej wody, a jak glowa nie pomaga wsadź co innego - co tam wolisz. Po drugie gościu dopiero co się zarejestrował i akurat wypowiada się w obronie Glassmana - już w to wierzę, że zupełnie przypadkiem. A po trzecie zarejestrował się tylko po to by tu reklamę wsadzić? Tutaj??? Na forum fotograficznym??? Ile potencjalnych młodych par przegląda forum canona, a jeśli już przegląda to galerię a nie temat dla początkujących fotografów jak to ktoś przyznaje się do wtopy bo już to by mnie odstraszało przed fotografem. Dla mnie to Ty sobie możesz wierzyć w co chcesz. Twoja sprawa.
Nie chodzi o młode pary tylko o pozycjonowanie :) równie dobrze mógł wrzucić to na jakieś forum o pralkach.
Cytat:
Zamieszczone przez
maviozo
Nie chodzi o młode pary tylko o pozycjonowanie :) równie dobrze mógł wrzucić to na jakieś forum o pralkach.
Spoko, nie jestem ekspertem w tych sprawach :) Skoro tak mówisz to widocznie coś w tym musi być.
Może już czas zamknąć ten wątek, założyciel usunął nawet zdjęcia z linku. Nie dziwię mu się, prosił o rady techniczne a został zrównany z błotem przez moralistów. Nie tędy droga koledzy, internet jest pełen jadu a wartościowych treści coraz mniej.
Cytat:
Zamieszczone przez
darkon
Może już czas zamknąć ten wątek, założyciel usunął nawet zdjęcia z linku. Nie dziwię mu się, prosił o rady techniczne a został zrównany z błotem przez moralistów. Nie tędy droga koledzy, internet jest pełen jadu a wartościowych treści coraz mniej.
Dokładnie, również uważam że należy zakończyć już tutaj dyskusję.
Cytat:
Zamieszczone przez
darkon
racja, w internecie jest duzo glupot, ale o fotografii sa tony ksiazek, zwlaszcza slubnej. Forum moze doradzic, ale nie bedzie za raczke prowadzic jak ktos nie zna podstawowych zasad...bez przesady.
Bottom line: czas zamknac ten watek.