Odp: Canon Cashback 2013/2014
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Jest 6D na liscie, nie wiem czy zauwazyles :)
Wiem już mnie inny forumowicz poinformował :) . Jak kupowałem 6D nie było go na liście także miło iż liczą się także te zakupione wcześniej. Czy ktoś w zeszłym roku korzystał z cashback jako osoba cywilna? Jak się toczą sprawy z US?
Trz jestem ciekaw co z tym rozliczeniem
Czy ktoś z Was otrzymał zwrot po wysłaniu zdjęcia kodu kreskowego/SN na pudełku, zamiast wycinania?
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Czy ktoś z Was otrzymał zwrot po wysłaniu zdjęcia kodu kreskowego/SN na pudełku, zamiast wycinania?
Zdjęcie być nie może - tylko oryginalny, wycięty kod (a właściwie kody). Na podstawie zdjęcia wniosek nie zostanie zaakceptowany i będzie sobie wisiał w systemie do czasu wysłania wyciętego oryginału.
Info z infolinii Canon Polska.
Cytat:
Zamieszczone przez
ketras
Czy ktoś w zeszłym roku korzystał z cashback jako osoba cywilna? Jak się toczą sprawy z US?
"zgodnie z regulaminem do końca lutego 2014 r. wystawimy i prześlemy na wskazany w systemie adres zamieszkania druk formularza podatkowego PIT-8C" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Viqy
Zdjęcie być nie może - tylko oryginalny, wycięty kod (a właściwie kody). Na podstawie zdjęcia wniosek nie zostanie zaakceptowany i będzie sobie wisiał w systemie do czasu wysłania wyciętego oryginału.
Info z infolinii Canon Polska.
Pytałem, bo:
Cytat:
Zamieszczone przez
ketras
Pociesze was, po wycięciu kodów z pudełka dostałem e-mail'a i co.... wystarczyło zdjęcie z widocznymi numerami :(
Cytat:
Zamieszczone przez
ketras
cytuję fragment wiadomości " Odnośnie kodów jakie mają być wycięte uprzejmie prosimy o przesłanie zdjęcia opakowania."
Cytat:
Zamieszczone przez
maciek12ss
Potwierdzam wystarczyło by zdjęcie tego pudła.A tak zniszczyłem dziś dwa piękne błyszczące pudełka :) Oby tylko kasa była.[...]
I co Kuba1, wysyłasz zdjęcia czy wycinasz? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
I co Kuba1, wysyłasz zdjęcia czy wycinasz? :)
Wyciąłem, bolało. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Wyciąłem, bolało.
Może przejdzie jak przyjdzie zwrot :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bagatela
Może przejdzie jak przyjdzie zwrot :)
Przejdzie, jak sprzedam 17-40 po cashback'u 8-)