bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia!!!
ja chce psa!!!:-)
Wersja do druku
bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia!!!
ja chce psa!!!:-)
Zdjęcia śmieszne. 2,7,10,12 ubawiły mnie setnie.
dla mnie super... zdecydowanie 2, 12 najlepsze
1 chyba Sproket ..;) z fraglesów
tomek jestes o jeden click od smiesznych psich zdjecCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
click!
heh, wygląda jak ktoś rzucał najpierw frisbee a poźniej za nim psa/czy też psem :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Bardzo dziękuję wszystkim za opinie:)
Muflon,
oj, o pólnocy podchodziło już pod półmrok. Co drugie światło na sali było sprawne.
Jac,
rozumiem że podany link w cudzym wątku autorskim, bez słowa komentarza odnośnie zdjęć to jedyne na co Cię stać.
Proponuje na przyszłość takie rzeczy linkować w wątkach ogólnych lub własnych (a przynajmniej nie w mojej galerii jesli nie masz w niej nic do powiedzenia).
A pozy pieska z linku bardzo fajne, szkoda tylko że kiepsko sfotografowane. Przy słonecznym, pełnym zieleni dniu można uzyskać znacznie więcej.
Skoro już mowa o frisbee - to jeszcze parę fotek śnieżnych :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Pozdrawiam :)
Nie, no nie chcialem cie urazic w zadnym wypadku, nawet nie przypuszczalem ze podanie linku moze wywolac taka reakcje :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Amber
Jeszcze raz sorry wiecej juz nie podlinkuje nic w twojej galerii, poprostu nie zauwazylem ze to twoja galeria, notabene masz ich cztery a powinno byc wszystko razem - stad ta pomylka, myslalem ze to watek o psach. Wiec moze moderator polaczy watki i wykasuje moje niepotrzebne wtrety...
Nie zauważyles gdzie jestes, Jac? Wyrazny tytuł wątku nic nie powiedział...;)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Nie mam nic przeciwko linkom do innych stron w mojej galerii, ale jesli oprocz nich jest coś więcej, jesli towarzyszą komentarzowi na temat zawartosci wątku. Tutaj poza linkiem nic nie wniosles, Jac.
Nie uraziles mnie. Po prostu nie smiec tutaj.
Podobnie nie mam nic przeciw połączeniu galerii.
P.S.ujesz troszke kolorki?? czy nie robisz lekkiej korekty??
tak pytam tylko:) bo kolorki mega!
http://img380.imageshack.us/img380/9871/7020020nf.jpg <--- MEGA !!! Gratuluje oka!