Właśnie, bez tych osobistych wycieczek pod naszym adresem :-)
Nie bawię się w śluby, a zły pijar w mojej branży robią 20,30-letni młodzieńcy :-)
PZ
Wersja do druku
Właśnie, bez tych osobistych wycieczek pod naszym adresem :-)
Nie bawię się w śluby, a zły pijar w mojej branży robią 20,30-letni młodzieńcy :-)
PZ
dokładnie tak, sam ma 41 wiosen ale mentalnie i wizualnie daleko mi do inż. Karwowskiego (jak na ironię gdy grał w tym filmie miał dokładnie 40 lat) a klienci zawsze mogą sobie wziąć jakiegoś 20-letniego 'dotaciula' po maturze, ważne że młody i ma zapał 8-)
Temat widzę nadaje się do "Rozmowy w toku". Może się zgłosimy i przynajmniej coś zarobimy na tym forumowym gadaniu :D
ok, przecholowałem z tym okresleniem 40-to letni pryk kamerun.
sorki.
no popatrz młody, a błędy ortograficzne Cię nie żenują?
--- Kolejny post ---
Widzisz, gdybyś się zastanowił dlaczego w trakcie filmowania czasem coś trzeba powtórzyć, to być może pojawiłby się jakiś cień empatii z Twojej strony. Pewnie nie zastanawiałeś się nigdy jak buduje się obraz filmowy, ale zapewniam cię, że to nie jest takie proste jak zrobienie zdjęcia. Nie chce mi się tego tłumaczyć, bo dla Ciebie i tak nie warto, ale może ogarniesz chociaż fakt, że filmując lustrzanką, filmujesz dokładnie w taki sam sposób jak kamerą filmową: pełny manual i manualne ostrzenie.
--- Kolejny post ---
faktycznie przeholowałeś :-)
Wiesz, czasem lepiej pomilczeć niż się wymądrzać :-)
O widzę rozmowa poszła w odpowiednim kierunku. Serial brazylijski :-) Za jakieś 5 stron dowiemy się z którym kamerzystą go zdradziła a on że jest dzieckiem statywu i ładowarki. Mniej więcej tyle sensu w tym co tu czytam.
Przecież cały ten wątek, to bicie piany. Jak Wam kameruny nie pasują, to wpiszcie to w umowie. Będziecie mieli 1/3 ślubów, ale za to z pełnym komfortem. Tylko przed kim będziecie się popisywali jacy to jesteście profesjonalni? (Vide stopka BeatX)
Wpiszcie jeszcze w umowę, że wesele ma być w pałacu a nie w remizie (bo lepiej wychodzi na zdjęciach), że ma być piękna pogoda, Panna Młoda ma być szczupła i wysoka, dziadek PM nie powinien przekroczyć czterdziestki, bo po co Wam stare pryki na zdjęciach, itd, itd...
w doopach się Wam poprzewracało ;-)
nie odpowiedziałeś na moje pytanie sven.
Wysłane z HTC One