To, że pospolite, to nieważne. Ważne, jak pokazane. A tu pokazane są wcale nieźle ;)
Wersja do druku
Dziękuję za dotychczasowe opinie :) i wrzucam dzisiejsze kameleonki kuropatwy w trawie :)
50.
Mi się podoba, obejrzałem wszystko od 1 strony. Jest progres, jest pasja, jest hobby - a to najważniejsze.
W końcu dorobiłem sie zewnętrznego monitora . Co prawda nie jest to profesjonalny monitor . Ale zwykły lcd LG. Nie kalirowałem go jeszcze ale zdjęcia na nim wyglądaja zdecydowanie lepiej niż na starym laptopie. Ciekaw jestem waszych opini gdyż mam wrażenie, że przy obrubce teraz trochę inaczej bawię sie suwakami. Nie Wyostrzam już tak mocno i trochę inaczej pracuję nad całą reszta . Wszystkie zdjęcia wykonane dzisiaj . Przy zmiennym świetle raz wychodziło słonko zza chmur raz sie chowało wyniki przedstawiam niżej. Prosze napiszcie co sądzicie o tych zdjęciach.
51.52.53.54.55.56.
Kurcze przypomnę się . Może mi ktoś napisać kto ma skalibrowany monitor czy zdjęcia powyżej dobrze wyglądają ? Chodzi mi najbardziej o kolorystykę nasycenie kontrast i ekspozycje. Jak pisałem wyżej mam nowy monitor i trochę inaczej obrabiam teraz zdjęcia dla mnie wyglądają lepiej. Ale nie jestem pewnien czy te obrabiane wcześniej na laptopie były lepsze czy te co teraz.
Nowa tura z dzisiaj zapraszam do komentowania co żle co dobrze .
57.58.59.
Z innej beczki czyli z małej wycieczki :)
60.
Z dzisiejszej wędkarskiej wyprawy
61.Pliszka szara w marszu
62.
61 w ramkę i na ścianę. CUDO!
fajnie że sie podoba :) jak chcesz to podeśle Rawka wywołasz po swojemu i na ścianę :)