Darzę naszą ulubioną firmę niekłamanym uczuciem, ale jest to coraz bardziej trudna miłość.
:confused:
Wersja do druku
Darzę naszą ulubioną firmę niekłamanym uczuciem, ale jest to coraz bardziej trudna miłość.
:confused:
Dostałem wiadomość mailową o wygranej ok. 11 stycznia. Ok. 15 stycznia wysłałem im wycięty kod kreskowy i pozostałe papióry.
Na razie kasy na konto nie dostałem.
Pozdrawiam,
Poozon
Hej, po zakupie 10 stycznia, dostałem dziś info o wygranej :) W mejlu dali linka, gdzie wypełniał się dane wraz z kontem. Nie chcieli dodatkowych kopii zakupu ani nic z tych rzecz... Zobaczymy kiedy kaska będzie na koncie. Pozdrawiam i życzę innym wysokich wygranych :)
I ekstra. 7 stycznia zakup 7d i od razu zgłosiłem się do "konkursu", 29 stycznia "wygralem" i przyjęli ode mnie konto, 31 stycznia poinformowali ze pozytywnie zweryfikowano zgloszenie i wreszcie dzisiaj (6 lutego) kasa pojawiła się na koncie.
Też dostałem kasę. No to git, ale zabawy aby dostać tę kasę było dużo.
Pozdrawiam,
Poozon
Czy ja wiem? Ja musiałem tylko wysłać zdjęcie kodu i rachunku. Ode mnie nie wymagali fizycznej wysyłki. 5 lat temu wysłałem kod pocztą żeby dostać kasę za 70-200/2.8. Teraz to poszło sprawniej. Ciekawe czemu ty musiałeś wycinać i wysłać.
Może kwota ma znaczenie, ale odwrotnie i to właśnie przy mniejszych kwotach trzeba wysyłać czyli przy bardziej popularnych, częściej sprzedawanych artykułach. Ja dostałem 420 zł za 7D.