dinderi ,masz drugie miejsce za zdjęcie testerem ciążowym którego też" nie ma ",równie doskonałe jak zdjecia Sergiusza.
Sergiusza zdjęcie wywołało większe zainteresowanie oraz dyskusję,a tym samym zasłużone pierwsze miejsce za "NIC"
Wersja do druku
dinderi ,masz drugie miejsce za zdjęcie testerem ciążowym którego też" nie ma ",równie doskonałe jak zdjecia Sergiusza.
Sergiusza zdjęcie wywołało większe zainteresowanie oraz dyskusję,a tym samym zasłużone pierwsze miejsce za "NIC"
Trochę się pogubiłem. :roll:
To już po rozdaniu nagród. :confused:
Znaczy - koniec konkursu ?
Wręcz przeciwnie ,jeszcze się nie zaczął.
Moje posty to "Coś czego nie ma czyli nic "
i tak to traktuj.
Trochę się pogubiłem. :confused: również.
Koniec mojego OT :oops::oops:
Nieostre,więc wzialem Go za Ciebie.Ech te autoportrety,nieostre niestety..Cytat:
Wnoszę sprzeciw, zdjęcie testerem ciążowym zrobił Jacek.
Zmykam sprzątać zanim mnie Łukasz zabije..
chociaż nie zapisałam się do konkursu poproszę grzecznie o trzecie miejsce pozakonkursowe:-P
http://img855.imageshack.us/img855/6531/084oo.jpg
Hmmm...Coś w tym jest :idea:
Dyskwalifikujemy.
dawno się tak nie uśmiałem, Januszu, linkiem o nic you made my day,
można się jeszcze wpisać? :> fajna odskocznia od sesji, zwłaszcza że nic to w głowie siedzi i wyjść nie chce
Battle trwa......
I zapewne jak nic ,pojawią się zdjęcia które jak myślę niczego nie wniosą
bo co może wnieść coś czego nie ma :shock:
Moje zdjęcie dzisiaj w nocy widziałem we śnie. Nigdy nic mi się nie śni. Nie miałem aparatu ale zabiorę dzisiaj. Jak widzisz sprawę traktuję bardzo poważnie.
PS w zeszły weekend przegadałem parę godzin w temacie niczego na zdjęciach. Zresztą nie pierwszy raz.