Ja chętnie się spotkam w konkretnym celu, z konkretnym planem. Błąkanie się po raz setny i fotografowanie Wrocławia średnio mnie bawi :) Jakiś reportaż, sesja, koncert, zawsze w tygodniu po 17.00 jestem chętny :)
Wersja do druku
Ja chętnie się spotkam w konkretnym celu, z konkretnym planem. Błąkanie się po raz setny i fotografowanie Wrocławia średnio mnie bawi :) Jakiś reportaż, sesja, koncert, zawsze w tygodniu po 17.00 jestem chętny :)
Moja propozycja już padła, 11.11 o 17.00 na Rynku :) Chociaż to może kiepskie "wydarzenie" na spotkanie, ale ciekawe zdjęcia można zrobić. Jak będzie coś innego bardziej towarzyskiego to z chęcią poinformuję na łamach forum i dacie znać czy Wam pasuje.
Proponuję klatki schodowe z kręconymi schodami :mrgreen:
PS. Nie znam żadnej takowej :P, no dobra, może jedną :P
Myślę, że na początek warto się spotkać, poznać, usiąść na koniec pleneru przy soczku/piwku. Następnym razem można wspólnie zorganizować coś grubszego jak plener modelkowy, błyskanie w plenerze itp.
Może standardowo pod Pręgierzem ?
a o 17 nie będzie trochę za późno na zbieranie się, jak impreza zaczyna się o 17?
Może o 16:40?:)
Też proponuje trochę prędzej, żeby wszyscy mogli dotrzeć. Może być nawet o 16-tej.
Koniecznie przed 17tą. Ja na pewno będę biegał wcześniej. Czyli pod Fredrą, 16.30 ? ;) A czy przypadkiem pod Fredrą nie będzie manify?