nadszedł czas na kolejne... nudne... beznadziejne... fatalne zdjęcia w moim wykonaniu... ale i tak was ludziska uwielbiam... :D
37.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
38.
39.
40.
Wersja do druku
nadszedł czas na kolejne... nudne... beznadziejne... fatalne zdjęcia w moim wykonaniu... ale i tak was ludziska uwielbiam... :D
37.
38.
39.
40.
Progres widać spory od pierwszych zdjęć. Jest coraz lepiej, także działaj dalej!
27. 27a.
chyba lepsi robotnicy niż brak kawałka rzeki?
39. fajne
ale tak w ogóle to za dużo czasu poświęcasz na obróbkę, a za mało na kadr
41.
42.
Regulamin pkt 9.
Dawno mnie nie było... przez cały ten czas starałem się pogłębiać swoją wiedzę, cykać, szukać nowych inspiracji, cykać, oglądać zdjęcia innych, cykać... jednym słowem przede wszystkim CYKAĆ! :D
45. za to zdjęcie otrzymałem wyróżnienie w konkursie Eko-Oko, organizowanym prez MOK w Tomaszowie Maz.
46. Przywitanie Nowego Roku
47. Opuszczona fabryka WISTOM w Tomaszowie Maz.
48.
49.
50. Dawny kościół... chyba ewangelicki - Tomaszów Mazowiecki
Pozwole sobie dodać swoją opinię. Moim zdaniem między pierwszymi zdjęciami, a tymi z ostatnich trzech stron jest przepaść. Jeden z przedmówców pisał również tutaj, że zdjęcia czarno-białe są zbyt szare i tutaj muszę się zgodzić, chociaż to już Twoja indywidualna kwestia. Ponadto cykać fotki,
pzdr
45. podoba mi się, choć za bardzo centralnie umieściłeś w kadrze bączka, przez co roślinka z prawej za bardzo ucięta
51. bardzo dobre
twoje "watermarki" wydają mi się zbędne...