Ktoś ją kupił http://helion.pl/ksiazki/zabarw.htm ? Zastanawiam się na ile może się przydać... coś nie coś już wiem o zarządzaniu barwą :-)
Wersja do druku
Ktoś ją kupił http://helion.pl/ksiazki/zabarw.htm ? Zastanawiam się na ile może się przydać... coś nie coś już wiem o zarządzaniu barwą :-)
czy ma ktos mroczka -te nowa wersje- dostepna w wersji cyfrowej i moglby podeslac (prosze pisac na pw) lub wie gdzie mozna ja jeszcze kupic w rozsadnej (normalnej dla tej ksiazki) cenie, bo ostatnio widzialem, ze cena sie wiwindowala do 150 zl, a troche szukalem i naklad na wyczerpaniu.
jeszcze czytam. fajnie sie czyta, choc niestety poki co niezbyt intensywnie, bo tez czytam cos innego ;)
co na chwile obecna moge powiedziec, to precyzyjne informacje bez upraszczania, ale i bez komplikowania. widac, ze ktos sie przylozyl do przemyslenia co i jak napisac
Zdążyłem przeczytać. Świetna pozycja dla amatorów i nie tylko. Informacje podane w sposób sysntetyczny i interesujący. Dodatkowo dużo fajnych zdjęć polskich autorów. Na szczęście mało o technicznych bzdurach a sporo o świetle, kadrowaniu itd. Polecam każdemu początkującemu i troche bardziej zaawansowanym.
Namawianie do przestepstwa? Oj nie chcialbys sie z prawnikiem wydawnictwa spotkac w sadzie...
Rozsadna a normalna to roznica. W obecnym stadium sprzedazy tej ksiazki to cena 149zl jest normalna - masz na aukcji Allegro wyjasnione dlaczego.Cytat:
lub wie gdzie mozna ja jeszcze kupic w rozsadnej (normalnej dla tej ksiazki) cenie, bo ostatnio widzialem, ze cena sie wiwindowala do 150 zl, a troche szukalem i naklad na wyczerpaniu.
Rozsadna cene moze znajdziesz za ksiazke utopiona/zniszczona/zuzyta itp albo okazyjnie jak ktos nie bedzie wiedzial co sprzedaje, albo po naprawde wielu latach. Ew. jak wznowia wydanie...
dziekuje za cenne informacje. nie bylo tematu.
Namawianie do przestepstwa? Oj nie chcialbys sie z prawnikiem wydawnictwa spotkac w sadzie...
Warto zwrócić uwagę, że istnieje pojęcie LICHWY - też karalne. :-)
To oczywiście odnośnie tego Pana z Allegro. Ilość oferowanych książek i cena rażąco odbiegająca od ceny rynkowej (sklepowej) - mogłaby na to wskazywać.
Witajcie ludziska
Mam do was prośbe, zapytanie jestem początkującym chciałem co nieco "łyknąć" podstaw. Czytając wasze wątki, komentarze widze tylko książki już dla bardziej zaawansowanych i dlatego zwracam się z prośbą o podanie jeśli możecie jakiś ciekawych tytułów dla takiego kogoś jak ja.
Czyli od takich co wy zaczynaliście.
Stosunkowo tanich.
Pozdro