Heh no pewnie nie zmieniłes na mono ;) hehe troche to wygląda nieteges... :DCytat:
Zamieszczone przez antonjo
eee tam to nie przez to :DCytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Wersja do druku
Heh no pewnie nie zmieniłes na mono ;) hehe troche to wygląda nieteges... :DCytat:
eee tam to nie przez to :DCytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Generalnie - Bardzo podobają mi się Twoje fotografie.
IMHO - świetny klimat.
Bardzo fajne zdjecia. Podoba mi sie twoj website, fajne foto-relacje.
Mysle, ze twoim celem w ramach samo-nagrody za swoje zdjecia powinien
byc 35 f1.4L - to idealny obiektyw dla twojej fotografii.
Zacznij wrzucac cos do skarbonki ;-)
narazie kupuje EF 35 f2, ...1,4L jest dla mnie za drogi ...na tą chwilę. Choc jesli ta ogniskowa mi sie spodoba, to napewno docelowo bede zbierał kaske. Ale musze Wam powiedziec ze 17-40 na 5tce nie przestaje mnie zaskakiwać, ostrością, detalem i jakością zdjęć :)
Dzieki za komentarze, i zapraszam do odwiedzin i wpisów na mojej www
pozdro All 8-)
no wreszcie udało mi sie odpalić archiwum zdjeć :
Wrzucam tam pokolei, wszystkie stasze prace, które dotychczas przemycałem na łamach bloga od czasu do czasu.
PhotoBlogg zostaje teraz tylko na zdjęcia bieżące, a do galerii serdecznie zapraszam, mimo iz nie ma tam jeszzce wszystkich zdjęć z mojej szuflady ... no ale wszystko po kolei .. tych zdjęć jest poprostu za dużo
pozdro
Wszedłem na Twoją stronę przez przypadek, po informacji, że są tam zdjęcia ze wspólnego pleneru z Jacem. Muszę powiedzieć, że dawno nikt mi nie opowiadał takich historii. Jestem pod wrażeniem, bardzo pozytywnym. Przy pracach na takim poziomie nigdy nie jsetem w stanie wyjść z podziwu jak można tak dużo szczegółów i akcentów zaobserwować w naszej codziennosci i w tak ciekawy sposób utrwalić.
Chociaż wydaje mi sie że cały czas, że jestem średnim fotografem . . . i że dużo mi jeszcze brakuje do samozadowolenia z moich prób zdjęciowych, miło przeczytać pierwszy odzew na temat mojej strony, po zalinkowaniu Galerii na CB
Troche sobie poczekałem :smile:
pozdro
To bardzo dobrze bo jakbyś był spełniony to po cholerę dalej zdjecia robić :)Cytat:
A to już bardziej złożony problem-częstotliwość pojawiania się zdjęć w galeriach jest niesamowita (sam mam swój niemały udział zalewie knotów :mrgreen: ) wyłowienie czegos oryginalnego i interesującego nie jest łatwe. Trzeba by sie ograniczyć chyba tylko do czytania wątku Galerie użytkowników.Cytat:
Chylę czoła ... z dużym zaciekawieniem i podziwem zwiedzałem każdy zakątek Twojej świetnej stronki.
Jest zajefajnie i klimatycznie - gratuluję i bacznie przyglądam się dalszemu rozwojowi.
Archiwum przejrzane.. :-)
Port - smutny...
Antonio! Zdjęcia (co najważniejsze :-) juz chwalone, ale strona też ok. Przemyślana, dobrze zorganizowana, skromna.
Wysyłam linki przyjaciołom.
Pozdr
al