To egoista pozostając w klimatach doda fotki z dzisiejszego focenia na cmentarzu w Wasilkowie:
Wersja do druku
tak, ale chciałem plamę, która by nie rozpraszała tylko dawała kolor. jakby znicz był wyraźny to inne rzeczy obok niego też. no i za dużo grzybów by było.Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
teraz wygląda jak "gospodarz domu" Anioł ;-).. Zart oczywiście :-)Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Szczegóły bomba, kolory jakbym patrzył na tę rdzę własnym okiem.. tylko znowu foto raczej do jakiejś dokumentacji, nie reportarzu czy relacji z cmentarzaCytat:
Zamieszczone przez bebop
MarekC, dokument/reportaż/relacja to nie tylko tysiąćpięćsetne zdjęcie znicza. tak mi się wydaje. zresztą poniekąd masz rację - zacząłem robić dokumentację cmentarza wolskiego. właśnie detale etc.Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Zgadza się, ale gdy przedstawiasz całość swej pracy, czyli i świeczki, i krzyże, modlitwę, skupienie ale i rdzę czy grajka i roześmiane dzieci. Taki piekny album traktujący temat całościowo :-)
Mam nadzieję, że będziesz mógł pochwalić się takim albumem..z chęcią bym obejżał
Tomku, zdjecia z cmentarza w Wasilkowie sa super !! ale z tych 2-ch zdjec aniola bardziej mi sie podoba to mocniej wykadrowane.
Marku może być dokument dot. bardziej elementów architektonicznych. krótko mówiąc nagrobków. modlitwa - skupianie się - akurat ten motyw mnie totalnie nie kręci. może dlatego że nie jestem katolikiem tylko buddystą. :lol: roześmiane dzieci na cmentarzu? oj chyba nie. pozostanę przy rzeźbach i nagrobkach. starych rzecz jasna, bo te nowe to dla mnie nieco tandeta kamieniarstwa i mcdolnalds.Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
a grajek pojawił się*bardziej jako ciekawostka, bo na innych cmentarzach go nie widziałem. ba nawet na tym cmentarzu wcześniej go nie widziałem. ma dość ciekawą twarz, nie trzeba go filtrować, draganizm by default. jak go spotkam następnym razem to może jakiś portret strzelę (jak się zgodzi). a teraz gdybanie: gdyby stał po drugiej stronie alejki to byłby "świętozmarły" temat, bo by było widać groby, lampki. stał akurat w miejscu, gdzie w ramach 180 stopni grobów nie widać.
Też takie jest moje zdanie. Ale dodałem drugie, dla uzupełnienia obrazu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
to ja w ramach grzebactwa "rzeźbienia":