1. trzeszcz6
2. leCoq
3. deffik
4. zmaku
5. matusp
6. krzysiek27
7. airhead
8. mate00sh
9. Goomis
10. DonBolano
:)
Wersja do druku
1. trzeszcz6
2. leCoq
3. deffik
4. zmaku
5. matusp
6. krzysiek27
7. airhead
8. mate00sh
9. Goomis
10. DonBolano
:)
Widzę, że to chyba jest banlista :D Kto następny odpadnie? :P
Mam nadzieję, że jednak przejdziemy do robienia zdjęć i obędzie się bez środków przymusu bezpośredniego:)
W niedziele będzie temat?
W niedzielę wieczorkiem. Już pewny zarys mam, ale jeszcze go szlifuję.
Ejj.. Nie wróż mi tak.. :p Raczej mi się nie zbiera..:P
Dzięki jak zawsze pomocnej koleżance guni, w mojej głowie narodziło się proroctwo : istnieje niezerowa szansa, że pewna część użytkowników biorących udział w zabawie, przy obecnej punktacji skończy z okrągłym zerem na koncie. Pozwolę sobie zatem zmienić punktację na troszkę bardziej hojną :
1. 20pkt
2. 15pkt
3. 11pkt
4. 8pkt
5. 6pkt
6. 4pkt
7. 3pkt
8. 2pkt
9. 1pkt
10. 0pkt
Taka punktacja będzie najprawdopodobniej obiektywnie usadawiać uczestników na miejscach w rankingu.
Pierwszy temat już wymyślony.
Postanowiłem sobie również, że będę robił zdjęcia na wymyślone tematy, ale nie będę brał udziału w sondach i rankingu. Tematów nie będę wymyślał pod siebie, pierwszy jest dość trudny, nie wiem czy mi wyjdzie, ale mam już pomysł na jego realizację, także nie jest za trudny :D:D
Proponuję wybrać również zapasowego Assignmastera bo jak się micles raz nie upilnuje albo za dużo wypije i z czymś wyskoczy to też zarobi przymusowy urlop...
Już wystarczająco dużo ostrzeżeń nazbierał :roll: .
Dobra, ja mam jeszcze jedno pytanie - czy zdjęcia wystawione w assignmencie muszą być wykonane przez ten tydzień, czy mogę wstawić coś, co zrobiłem wcześniej, a akurat pasuje? Trochę się boję, że nie dam rady wykonać każdego tematu w 7 dni, bo w tygodniu się uczę, a weekend jest za krótki.
Świeże foty. Jak już miliard razy pisałem, zabawa ma zachęcić użytkowników do regularnego fotografowania trudnych tematów. W tygodniu też się uczę, a dodatkowo drugi kierunek robię zaocznie w weekendy i czasu umiem sobie zawsze trochę wygospodarować.