55 jest super ! po co obrabiać na siłę :confused:
Wersja do druku
55 jest super ! po co obrabiać na siłę :confused:
nie wiem, dlatego jest nie obrobione :)
Pytanie raczej powinno być, po co resztę obrabiać? :)
bo takie bylo widzi mi sie autora zdjec oraz sugestia pary :)
To obczaj sobie zdjęcia Matta Millera w takim razie ;)
47 i 52 bardzo fajne.
Według mnie na 55 modelka wygląda niekorzystnie - przez to że ma podkulone nogi wydają się dużo większe, profil też ma nie najlepszy na tym zdjęciu...
Kolorystyka mi się podoba, podchodzi pod ORWO ;)
Jedna z najlepszych sesji narzeczeńskich jakie widziałam:D A widziałem wiele:)
wieczorem bylem swiadkiem pozaru "opuszczonego" domu - opuszczony pisze w cudzyslowiu, gdyz zamieszkiwalo w nim 3 bezdomnych mezczyzn. pozar pochlonal ich caly dobytek ktory znajdowal sie w drewnianej czesci domu, ktora zawalila sie jeszcze przed przyjadzem strazy pozarnej ... 30sekund po tym jak dwoje z zamieszkujacych go mezczyzn wlasnie go opuscilo - czego by nie mowic, mieli niesamowitego farta. trzeciego z dzikich lokatorow wyprowdzila straz pozarna
1 - ucieczka z plonacego domu - 30sekund pozniej doszlo do zawalenia sie budynku
2 - jeszcze chwile temu stal tam dom
3 - dopalaja sie szczatki - wlasnie przyjezdza pierwszy woz strazy pozarnej, ale nie ma juz czego ratowac
4 - rozpoczyna sie akcja strazy poazrnej - w betonowym budynku przylegajacym do spalonego domu podobno jest jeszcze czlowiek
5 - organizowanie akcji na miejscu pozaru
6 - trzeci z dzikich lokatorow zostaje odnaleziony przez strazakow i przy ich pomocy wydostaje sie z zagrozonego domu
7 - pomoc strazakow poszkodowanemu
8 - dogaszanie zgliszczy
9 - szok, przerazenie i niedowiearzanie - splonal ich caly dobytek lacznie z ubraniami ... dobrze ze do zimy daleko
10 - dogaszanie pozaru
11 - straz w akcji - niewiele pozostalo do ratowania
12 - w oczekiwaniu na pogotowie
13 - ten pan, podobnie jak jego dwoch kolegow, stracil wszystko - pomimo ze zamieszkiwali w tym domu na dziko, teraz pozostal bez dachu nad glowa oraz stracil caly dobytek jaki udalo mu sie zgromadzic do tej pory .. pozostal z niczym