Piwny zlot miłośników fotografowania (czyt. picia) :mrgreen: to jest to co tygrysy lubią najbardziej :D
Wersja do druku
Piwny zlot miłośników fotografowania (czyt. picia) :mrgreen: to jest to co tygrysy lubią najbardziej :D
Bynajmniej - chcialem tylko rozwiac wszelkie watpliwosci :)Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
apetyt rosnie w miare jedzenia :) jak bylem mlody i chodzilem do l.o. :mrgreen: to po kazdym oddawaniu krwi szlismy do knajpy uzupelniac plyny w organizmie, jak juz nie bylo za co uzupelniac to wymienialismy na twarda walute (wino lane pollitrowe) kawe i czekolady z wlasnej krwawicy :) ech zeby ta sytuacja sie nie powtorzyla w krakowie ;)
olsnienia dostałem... na zlocie mozna sie zastanowic nad specjalnym uchwytem pionowym do kufla z piwem :) taki jak do aparatu tylko ze tutaj guzik zamiast do robienia zdjęć (po co komu zdjęcia ;) ) bedzie słuzył to wzywania kelnera by dolał piwa :D łoo co za wizje :twisted:
Co by nie zasmiecac watku o terminie zlotu, proponuje tutaj przeniesc wszytskie sprawy organizacyjne.
1. Thorin, nie wiem jak dawno byles w Polibudzie, ale troche sie zmienilo:
a) jak ostatnio bylem to czesc knajpy zostala zamieniona na pizzerie, ale to chyba tylko na czas wakacji.
b) Rozpoczela sie sesja poprawkowa i bywa ciezko z miejscem z racji ze jest to najblizszy Politechnice bar, nie tylko z racji nazwy ;-)
c) nie ma sie co przejmowac bo knajp w krakowie nie brak.
2. Mysle ze nalezaloby sie zastanowic nad miejscem gdzie osoby zmotoryzowane moglyby zostawic na czas zlotu samochod.
wlasnie o to mi chodzilo zeby swiadomy rzeczy krakus powiedzial mi czy to jest pomysl ok czy nej :) orientujesz sie moze gdzie niedaleko rynku jeszcze podaja bronxa za mniej niz 5 zl ? :)
A ty tylko o jednym ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Venio ja jestem biednym studentem :) jak bedziesz mi refundowal roznice w cenie najtanszego browara w miescie to ja nie odmowie Ci wizyty nawet w "pod zlota pipa" :)
kurna właśnie sobie zdałem sprawe ze bede tam najmłodszy :D
Ja tez stary nie jestem :)