Ihmo jakbys nie obcial palucha i mniejsze GO to bylo by lepiej.
Wersja do druku
Ihmo jakbys nie obcial palucha i mniejsze GO to bylo by lepiej.
To skan ? Bo jakośc troche taka sobie. Ale sam portret calkiem przyjemny. Jedyne poważne zastrzeżenie mam do ucha, bo albo je całkiem odkrywasz albo calkiem przykrywasz wlosami, bo tak to strasznie kłuje w oczy - przynajmniej mnie. pozdrwiam
A mi jakosć pasi, miło popatrzeć na stare dobre analogi, z ziarnem, bez przepaleń..., zdjęcia z mojego 20D są czasem nieco zbyt czyste :mrgreen:
festyk:: zdjęcie podoba mi się, twoja dziewczyna też niezła ;)
PS: jak masz na imię bo trochę głupio nazywać kogoś nickami?
Po kolei.Na odbitce palec mieści się idealnie w kadrze,ale tu tego nie dało rady zachować.Mniejszej głębi już nie mogłem uzyskać,gdyż to jest pełna dziura.Jest to skan zrobiony uwaga,uwaga...NIKONEM D50!:mrgreen:.Klisza to Kodak Portra 160(raz sobie zaszalałem;)).Na imię mam Wojtek:)
Aha.Dziękuję za tak duże zainteresowanie i odzew.Miło widzieć,że ktoś tu zagląda:)
To jakieś fajniejsze masz te koleżanki w klasie;) Ja muszę swoje błagać, aby dały sobie fotki zrobić;)
Akurat nie trafiłeś.Jestem na takim profilu,że w klasie mam 31 kolegów i ani jednej koleżanki:evil:.Za to są jeszcze koleżanki z osiedla i to jest właśnie jedna z nich;) A sposób na pozyskanie modelek jest prosty.Mówisz,że bardzo lubisz robić zdjęcia,że czasem coś tam Ci wyjdzie i że jeśli jej zdjęcia ładnie wyjdą to za jej zgodą opublikujesz je w necie.Zgodnie z planami dziewczyna powinna poczuć się doceniona i cieszyć się,że ktoś uważa,że jest ładna.U mnie poskutkowało przy jednej,reszta po zobaczeniu efektów(porównując ze zdjęciami z komórek umieszczanymi na fotce.pl i tego typu portalach)już się sama zgłaszała;) Pozdro i życzę powodzenia:)
To moim koleżankom podobają się fotki, ale poprostu nie lubią sobie zdjęć robić. Jaki ty masz profil?!:p Ja będąc w humanie mam 22 dziewczyny i 12 chłopców. 22 i tylko jedna się dała na zdjęcia namówić narazie;)
Może mungo rób jak jaskiniowcy, maczuga w głowe i do jaskini ;)
Technik Elektronik=ZERO dziewczyn :/.A co do nabywania modelek...może nie wzbudzasz zaufania?:) W głębi duszy każda dziewczyna lubi mieć robione zdjęcia jeśli są one ładne.Sposobu Snowa nie próbowałem i Tobie też chyba nie polecam:D
Chyba brzydkich portrecików nie robię-looknij do mojej galerii na forum. Poprostu muszę zmienić ich nastawienie, bo wszystkie mówią, że są "niefotogeniczne";) Albo zakupić sobie Canon EF 400mm, schować się w krzakach przed szkołą i wtedy cykać;)