chyba zainwestuje w ten sprzet - w koncu mniej niz 50% ceny oryginalu, tylko brak jedynego slusznego loga :mrgreen:
Wersja do druku
chyba zainwestuje w ten sprzet - w koncu mniej niz 50% ceny oryginalu, tylko brak jedynego slusznego loga :mrgreen:
Aktualnie mam taki wynalazek z Hakuby, ale plastik wyglada identycznie. Nie trzeba dlubac. Pasek jest zalozony podwojnie a w tym plastiku dokrecanym jest to osadzone "wyciagalnie" podobnie jak wyglada instalacja E1 w gripie. Zadnego kombinowania.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Pasek na szyje da sie zainstalowac wykorzystujac gorny plastik tego paska... Canon wypada tutaj lepiej, bo ma dodatkowe "oczko", ale w moj weszlo bez problemow w jedno.
thx KuchateK, ciekawe czy to sie tylko w USA da upolowac ?
ja mam pasek od gripa z 500n pasuje prawie idealnie :-) jest plastikowy ale dosyc miekki no i ten napis :-)... grip z tym paskiem chyba cos kolo 100 kosztuje wiec sam pasek za 145 to ...
Czemu z USA? Przeciez to wyglada identycznie jak o to:Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61141140
Jeden projekt tluczony przez nastu producentow w chinach ;)
Ja chyba sobie tez zamowie bo to chyba dobre jest. :-D
jak to co ? powiekszenie ego onanisty 8-)
Poprawia manewrowość ręki :mrgreen:Cytat:
Czy krótsze czasy, to różnie;) ale na pewno jak Ci się ręka spoci w upalny dzień lub w czasie 'gorącej' sesji, to Ci aparat z ręki nie wypadnie...Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Tyle, że ręka od tego matina się trochę poci. Ja to raczej stosuję dla odciążenia szyi.