Nie pisz "musiałabym" tylko "właśnie to robię" albo "już to zrobiłam, patrzcie na nową wersję :" :D
Wersja do druku
Nie pisz "musiałabym" tylko "właśnie to robię" albo "już to zrobiłam, patrzcie na nową wersję :" :D
Dawno mnie tu nie było więc odniosę się na razie do początku, 3,6,12 bez zbędnego opisywania, Gunia robisz nadal świetne postępy a właściwie to już szlifujesz warsztat :) Można się od Ciebie już spokojnie uczyć
oj qbeksus bo ci uwierzę ;p
przede mna jeszcze dłuuuga droga
33. IMHO najlepsze z całej sesji
WMSO to wiele rzeczy mi się nie podoba... począwszy od stylizacji tj. tej halki i tego wzoru na policzku, przez sam kadr- jest taki nijaki, wystajaca reke spod halki, po samo światło które na twarzy tworzy plamy i inne "kleksy". :)
dzięki PrzemQs :) w sumie to takie eksperymenty były zarówno z kadrami, jak i obróbką...
tymczasem byłam na kolejnej sesji, tym razem jako "drugi" fotograf. Co z tego wyszło.. Sami oceńcie :)
34.
35.
36.
O gunia chyba was przyłapałem na sesji jeżeli to była sobota, chyba godziny nie wybraliście najlepszej a do tego jeszcze to słońce sie od wody odbijało, pomysły fajne ale mogliście sie troche pochować w cieniu ,) Moja modelka była do tego strasznie wrażliwa na te promienie :-?
35 Superowe,
36 słup wody wyrastający z modelki + przejarana twarz i kichowate cienie na niej.
ja tam chciałam po9południe i to konkretne, ale kumpeli nie pasowało ... podkreslam, że byłam jako drugi foto :D
i chyba cię kojarzę... ;)
<OT mode on> Ta modelka to palaczka? Bo jakoś nie pasuje Jej papieros według mnie<OT mode off>