Zeby tylko mieli jeszcze ten obiektyw na stanie to bylby ideal. Czas oczekiwania 14 dni roboczych.Cytat:
Zamieszczone przez Agni
Wersja do druku
Zeby tylko mieli jeszcze ten obiektyw na stanie to bylby ideal. Czas oczekiwania 14 dni roboczych.Cytat:
Zamieszczone przez Agni
no właśnie po 14 dniach kiedy nie wiedzieli czy w magazynie sie pojawi - zrezygnowałam :-| -ale próbuje już gdzie indziej..
Znalazłem ostatnio fajny link do niemieckiego sklepu internetowego i z tego co tam wyczytałem to wysyłają towar do naszego kraju firmą kurierską UPS. Ceny konkurencyjne nawet dla allegro - dla przykładu 350D body - 670 EUR. Koszty przesyłki można sobie obliczyć na niemieckiej stronie UPS'u.
SKLEP
KOSZTY WYSYŁKI
WARTO SPRAWDZIĆ !!!
23 czerwca zapłacilem ok.1700zł przy odbiorze paczki(20d,18-55,17-85 i gratisy)z USA,
bo moja siostra napisala na paczce -wartość :2200$.
Czekalem pół roku ,na sprzęt i już mi przeszlo...
Hehe a ze tak z ciekawosci zapytam nadal ta siostra nalezy do rodziny ? :)Cytat:
Zamieszczone przez tenisista
ja dorzuce cos z usa, www.17photo.com
planuje za 2 tyg kupic w NY canona 70-200/4 i lampe sigma 500 dg super (taniej w 17photo o 40$ niz u konkurencji)
z opinii wyczytanych w necie i od dwoch osob ktore kupowaly, wynika, ze to jest bardzo sprawdzony i zaufany sklep :)
pozdrawiam
Witam, poszukuje TIPa, czy tez TYPA ze szczecina;-) chcialbym tez miec mozliwosc obejrzenia sprzetu podczas zakupow, ale niewiele u mnie tu sie dzieje jesli chodzi o foto handel. Bede wdzieczny za namiary na "sasiadow".
Pozdrawiam
maciej
http://www.aster-foto.com.pl/
na www nie najaktualniejsze informacje ale jak sie zadzwoni i przyjedzie do nich mozna dobrze ponegocjowac... polecam
Witam,
Szukam dobrego i taniego TIPa z Krakowa. Jestem zainteresowany kupnem nowego Canona EOS 20D (body) + najprawdopodobniej obiektyw Sigma 18-50 F2.8 DC EX. Zna ktos kogos takiego z Krakowa i wie, ze mozna sie z nim spotkac i obejrzec sprzet przed zakupem?
Pozdrawiam,
Krzysiek
A co chesz kupic?Cytat:
Zamieszczone przez Macios