Z broda, z broda, ale nas bylo 2-ch z broda :D Silent Planet tez mial brode :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Z broda, z broda, ale nas bylo 2-ch z broda :D Silent Planet tez mial brode :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
o tę TUTAJ. To jest BMW. ;-) ;-) ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
przy gwieździstym niebie powinny być teraz widoczne spadające gwiazdy (perseidy). akurat w nocy z piątku na sobotę (12-13.08 ) było u nas największe nasilenie tych zjawisk (kilkadziesiąt w jedną noc). niestety, chmury uniemożliwiały obserwacje...
:grin:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
No to żałujcie ! :D Ale było super, przyfociłem m.in. czaplę siwą, pticę, do której podejść na bliżej niż 100 metrów nie sposób, takie cholerstwo czujne i płochliwe... No i jaka pogoda superowa na foty..
lepiej napiszcie jaki efekt dalo mocowanie 50 do eriksona :twisted:
dobry, ale strasznie winetował... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z dzisiejszego 2 dnia naszego mini-zlotu (niestety od 5 rano na Łegi Rogalińskie przywiało tylko 2 Canonowców :) )
www.negatyw.org/galeria/index.php (Nowe)
Zapraszam
...bo to troszke za wczesnie było... ale co tam, też z Polaco byliśmy. Troche później (10:00h) na Osowej Górze koło Mosiny.
Tośmy się zgadali ...Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
My za tydzień znowu jedziemy rano polować na czaple, ma być coraz lepsza pogoda :) Ktoś będzie chętny ?
Ja wiedziałem że wy jedziecie do Rogalina, ale my pojechaliśmy gdzie indziej.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy