Od 90 do 93 masakra, zabrakło wyczucia, najbardziej w 90. Dalej już lepiej ale przydało by się trochę popracować nad skórą modelki.
Wersja do druku
Od 90 do 93 masakra, zabrakło wyczucia, najbardziej w 90. Dalej już lepiej ale przydało by się trochę popracować nad skórą modelki.
hehehee...... wiedziałem, że taka będzie reakcja na 90-93.... ale nie wdaję się w dyskusję bo to moje osobiste dziwactwo, że lubię zdjęcia tak przyjarane i nic nie poradzę :D a 90 to raptem cold color trochę kontrastu i winiety białej i wsio :)
a wiem,że na papierze będą ciemniejsze :)
co masz pank na myśli praca nad skórą modelki.... wygładzenie, rozjaśnienie, przyciemnienie, bardziej kontrastowa ma być??? czy co tu zmieniać
co ty im robisz ze one takie min strzelają??!!
91 93 mina no jest
ale reszta nie wiem o co ci chodzi......
witam
90-93 rzeczywiscie przegiales z obrobka
w 94 natomiast, noga wyrasta dziewczynie z policzka, taki szczegol ale warto zastanowic sie nad takimi drobiazgami, pozdrawiam
Miałem na myśli wygładzenie, trochę dużo zmarszczek wyszło, można to zrobić przed sesją makijażem, można też po, fotoszopem.
karola poczytaj wcześniejsze posty..... mój dopisek przy wstawianych zdjęciach i potem, wymianę uwag z pankiem 2-3posty raptem :)
pank ok.... zrozumiałe..... zwykle proszę dziewczyny o lekki make up..... zobaczymy jak będzie z większym, bądź moją ingerencją szopową :)
98.
99.
100.
Pozdrawiam.... - eksperymenty z sepią
99 i 100 fajne, ale na 100 dalabym ciut wiecej kontrastu
o niebo lepiej, ale jeszcze nie idealnie :) Mi osobiście ta sepia się nie podoba, ale modelka jest super, widać że wie co robić przed obiektywem. Kadry też nawet w porządku.