dla mnie 11 to już duży wyczyn jeśli chodzi o wstawanie,też się chyba spóźnię i będę poźniej.
Wersja do druku
dla mnie 11 to już duży wyczyn jeśli chodzi o wstawanie,też się chyba spóźnię i będę poźniej.
coś mi się obiło o uszy że ma śnieg padać w tym tygodniu i pewnie będą nici ze spotkania.
Ja jednak odpadam. Fotografuję w ten wekend Lwowskie klimaty.
Tak śnieg może być ciekawy w takim miejscu.
Gorzej jak bedzie zimno...
weźce zapałki i jakieś szmatki to ustroimy jakaś dziewczynkę i będzie "dziewczynka z zapałkami" :D
btw ja to chyba będę miała bardzo graniczone możliwości foocenia ;( bo mam tylko nikona z obiektywem o swietle 3,5 :(
szkoda,jak będziesz przy następnej okazji w Łodzi to się odezwij.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nikony to podobno bardzo dobre aparaty,nie wiem czemu to zmarwienie?Cytat:
btw ja to chyba będę miała bardzo graniczone możliwości foocenia ;( bo mam tylko nikona z obiektywem o swietle 3,5 :(
Jak sobie dasz rade z manual focus to mogę wziąść wolne body ,lampe i obiektyw (tylko daj znać jaki chcesz) , filmy musisz sobie kupić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
śniegu raczej się nie boję ale wolę jak jest gorąco niż zimno,w każdym razie pierwszy śnieg to zawsze problemy z komunikacją własną jak i miejską.
dzisiaj na Księżym Młynie b. ładna pogoda była codziennie z reszta obserwuje, oby tak do soboty :)
Nie to nie jest tak, że ja nie mam ;p Ja mam canonka w Sdz;D po prostu w tygodniu muszę wykonać kilka zdjęć cyfrą a powrót później z dwoma aparatami, kopmuterem i innymi tobołami pociągiem nie widzi mi się :D a światło 3,5 może mi utrudniać ładnego bokeha ;p z resztą co ja piszę...nie jestem aż taka doświadczona...wiem co chcę zrobić ale jeszcze nie umiem stąd moje gderanie :D
Nie mniej jednak dziękuję za propozycje ratunku:) to naprawdę bardzo miłe.
O tak dzisiaj w Łodzi była bardzo ładna pogoda aczkolwiek niesamowicie wiało.
btw. "śnieg" pada