-
Ok...2/3 kadru to poprawnie ostra, ale jednak strasznie powszechna zielenina. To niebo wyżej jest odjechane i najprawdopodobniej właśnie Tobą powodowało. I tu jest zgryz, bo z lewej ciemność, a z prawej przepał z halo wokół. Może tylko na moim monitorze jest tak ostro?
-
No dobra, więc to znak, że nad techniką trzeba popracować. Przepał jest bo w słońce. Ciemność bo połówka mocniej ściemniła. Na moim monitorze ujdzie ale ja mam lapka ;) Dziękuję za uwagi.
Większa wersja, gdyby mogła w czymś pomóc ;) http://www.woophy.com/download/825861
-
a mi sie podoba nawet, fajna kolorystyka, taka letnia:P tylko brakuje jakiegos mocnego punktu, bo jest duzo tego zielska i troche drzew ale jednak czegos brakuje, na czym mozna by oprzec wzrok. poza tym to zle nie jest ale rewelacji takze nie ma.
-
55. bardziej mi pasuje i dla mnie swietna wszystko wspolgra
-
-
54 i 55 - załapały Ci się w kadr niefajne cienie (ja bym to próbował wyrównać na 54, na 55 tak nie dają po oczach)
56. Wiesz czegoś mi brakuje - chyba za mało dachu? A promienie bardzo fajne
-
-
A nie wiecie, w jakim miejscu, typu imageshack, można zawiesić .mov'a i nim obracać online?
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mellan
Bardzo ładny obrazek :)
:)
Wybrałem się na archipelag St Anna. Myślałem, że będzie można spokojnie linią brzegową połazić, ale co chwila mówią prajwet prajwet :( I to w 75% Niemcy mają tam dacze.
Trzeba spróbować od strony wody. Można kajakami, ale sprzęt foto i kajak to niezbyt udane połączenie...