Ludzie... pomocy... dajcie juz spokój......!
Jest tyle ciekawszych tematów....!
Piotr
Wersja do druku
Ludzie... pomocy... dajcie juz spokój......!
Jest tyle ciekawszych tematów....!
Piotr
Cytat:
Zamieszczone przez wkamil
No sam sobie zaprzeczyles. Nie ma zadnego zakazu reklamy porownawczej jest zakaz reklamy porownawczej jesli jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. Jesli spelni wszystkie warunki dobrych obyczajow moze byc prezentowana w mediach.Cytat:
Kuchatek ja nie mam prawde powiedziawszy sily dyskutowac o tych sprawach. Fajne ze Tobie sie udalo wywalczyc cos tam w firmie i przykro mi ze 7 h jechales do sklepu foto (przynajmniej miales gdzie pojechac). U mnie realia byly zgola inne ... "nie podoba Ci sie to co serwisujesz zmien prace nikt Cie tu nie trzyma". I tak tez zrobilem :)
Cicho wiesz ile postow sobie juz nabilem ta dyskusja ;) To szansa zeby sie wybic a Ty chcesz ja ubic w zarodku :)Cytat:
Zamieszczone przez Lutek
Przypomnijcie sobie te http://www.pbase.com/lutek/hold dni i zastanówcie się nad sensem kłócenia sie......
Pozdr
Ja tam w sumie tez nie :)Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Nie do foto, ale w sumie wolal bym sklep ten miec blizej jak ten foto.Cytat:
Czemu piszesz "przynajmniej miales"... Znaczy co... W Polsce zamkneli wszystkie sklepy foto nagle czy jak? No bez jaj ludzie. Tak ciezko poszukac?
Tez bym tak zrobil.Cytat:
Jak juz pisalem w Lodzi zadnego sklepu porownywalnego z adorama czy bh nie ma. Nie wiem czy w Polsce w ogole jest ale mam nadzieje ze gdzies tak. Jedyny jaki widzialem naprawde swietnie zaopatrzony byl w Pradze. Jedyne co ratuje Polakow to allegro tak naprawde i tipy. Na szczescie Tommy mieszka ode mnie 10 min drogi rowerem wiec nie musze szukac.Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Gdzieś na necie był uniwersalny soft do tworzenia dowolnie długich wypowiedzi. Połącz to z jakimś softem chodzącym po HTTP (np. w perlu coś takiego można całkiem łatwo napisać) i już prawie masz maszynerię do nabinania licznika :) Najlepiej niech jeszcze tworzy automatycznie teksty na temat FF/BF. Sukces murowany ;)Cytat:
Przyboczny Pana Jezusa jak mniemam? Bo podstaw tych kwalifikacji jednak nie ujawniles.Cytat:
Zamieszczone przez zic
Taka, ze ta pierwsza to czesto 'wojna systemowa' wlasnie, a ta druga to 'woja domowa' ;-) + wspolczynnik dobrego wychowania trzebaby uwzglednicCytat:
Zamieszczone przez zic
Zgadza sie, na forum same smarki siedza i pisza :evil:Cytat:
Zamieszczone przez zic
Oczywiscie, to byl skrot myslowy z mojej strony - lecz przeczytaj dokladnie ten przepis, a potem sobie odpowiedz na pytanie dlaczego wlasnie w mediach nie ma reklamy porownawczej (wyjatek to reklama Tele2) i to nie w polskich mediach.Cytat:
Chodzilo mi to, ze nie dlatego firma x nie mozna sobie pozwolic na wyprodukowanie rekalamy nasz proszek jest fajny, a firmy y to bubel, bo jest to obrazanie kogokolwiek, tylko dlatego, ze jest to niedozwolona (poprawiam sie) reklama porownawcza i w ogole cala ta instytucja dotyczy tylko stosunkow miedzy podmiotami gospodarczymi, wiec porownywanie tego do wypowiedzi seba o bublach bylo kompletnie chybione. Ergo, jezeli konsument uwaza, ze produkt, ktory kupil jest bublem, to ma prawo taki poglad glosic i prawie zawsze bedzie go w stanie udowodnic, a juz szczegolnie stosujac logike, ktora jest tu prezentowana przy okazji obrony dobrego (hehe) imienia firmy Canon :-)
Wydaje mi sie, ze problem jest tu jednak w tym, ze wielu uzytkownikow canonowskich dslr poczulo sie - zakladam, ze nie taka byla intencja autora postu - urazonymi, tym, ze maja buble (w domysle: tylko frajerzy buble kupuja). I zeby sprawa byla jasna - odczytalem ta wypowiedza jako malo elegancka i jatrzaca, mimo iz nie jestem jeszcze posiadaczem canonowskiego dslr. Dyskusja nie rozwinela sie wokol spraw stricte merytorycznych (choc i takie sie tu pojawily), ale wokol, jak mniemam, stylu wypowiedzi skierowanej do uzytkownikow tego forum i w duzej mierze posiadaczy canonowskich sdlr.Cytat: