Joe Satriani - to ja bylem autorem - mam cala galerie z koncertu wczesniej gral Paul Gilbert :) moge wyslac linka na PRV (jest duzo zdjec - lepszych)
PS.
To byl moj 1wszy koncert i 24-105 bylo za szeroko. Przydalby sie 70-200 :( - nastepnym razem
Wersja do druku
Joe Satriani - to ja bylem autorem - mam cala galerie z koncertu wczesniej gral Paul Gilbert :) moge wyslac linka na PRV (jest duzo zdjec - lepszych)
PS.
To byl moj 1wszy koncert i 24-105 bylo za szeroko. Przydalby sie 70-200 :( - nastepnym razem
Hehe, jak tak piszesz, to ja napiszę, że mój był Maciek Łuczak :P
Faktycznie pojechalem. Zestaw 2 zdejcie 8. Nawet 2 glosy dostalem :)
No, rzeczywiście Satriani, jakoś go nie dojrzałem, a nawet przeleciałem dziś wszystkie ankiety :)
To i ja się przyznam - zestaw 2 zdjęcie 6.
moje zdjęcie Tomasz Stańko z niebieskim Marcinem Wasilewskim na drugim planie ..... coś koło 3-4 osób głosowało- podziękowania;-)
no to moje były magiczne skrzypki ;)
When The Music's Over
Turn out the lights
A to moje
Najbardziej ze wszystkich podobało mi się 6 z 3 zestawu, które jest dla mnie wyjątkowe. Nie wiedzieć czemu nie przeszło do finału.. A w finale khm.. ten.. tego - właśnie na Twoje głosowałam. Wedle mnie - bardzo dobre jest.
Jejku! Nie możecie numeru podać? "Tomasz Stańko z niebieskim Marcinem.." A może mój muzyczny rozwój zakończył się w okolicach Led Zeppelin i dalej to już mgła? A może tylko słucham, a osób nie kojarzę?
ja siwstydzę troszkę :D ale co tam zdjęcie ma z 8 lat :D i skanowane z odbitki, robione zenitem ;) nr 8 z zestawu 3