No 20 filmów x 36 zdjęć daje mi w sumie 720 zdjęć z czego góra 10 (licząc zdjęcia dla różnych gazet) była publikowana, i jak to ma się do twojej wypowiedzi "Tylko nie w technologi a w myśleniu. Kiedyś myślało się ZANIM wcisnęło się spust." Widać myślę lepiej bo z meczu mam nie więcej niż 300 zdjęć z czego przeważnie spokojnie 70-80 do publikacji. A więc stare i nowe znacznie się różni.
A ma to wspólne, że większość aparatów po 10 RAWach w serii się zacina (na dłuższy lub krótszy okres, w efekcie można wiele przegapić na boisku), do to staram się powiedzieć tym którzy mówią, że tylko RAW a jpg jest dla fotonieuków. Ja twierdzę, że określonych okolicznościach RAW nie ma szans bo kwestie technologiczne stoją na przeszkodzie (już odchodząc od tych którzy nie chcą bawić się obróbkę RAWów).
Kilka stron tematu i póki co nie widziałem posta w którym ktoś zdecydowanie powiedział JPG jest super, a RAW jest do bani. Sam tego też nigdy nie powiedziałem i nie powiem bo jpg robię z musu bo aparat nie wyrabia, a nie dlatego, że RAW'a nie lubię.