No cóź. We mnie niewiele wywołał, a konkluzji dalszych nie wysuwam by nie budzić kontrowersji. Miałem innych faworytów
Wersja do druku
No cóź. We mnie niewiele wywołał, a konkluzji dalszych nie wysuwam by nie budzić kontrowersji. Miałem innych faworytów
Dziękuję za cynk. Cieszę się bardzo i dziękuję za oddane głosy.
Nie usuwałam go, bo nawet nie wiem jak się usuwa. A propo, jak się usuwa zdjecia z imageshack jesli się wyjdzie i nie zapisze tej strony na której załadunek trwał?
Nie mam doświadczenia z imageshack, ale z tego co widzę, jak wejdziesz na swoje konto, wyświetlają się ikonki twoich plików. Po prawej stronie jest pięć presetów malutkich i blisko siebie. Drugi od góry "image datails" wyświetla twój plik, a trzeci go kasuje. Może kliknęłaś zbyt blisko delete?
Ja tam nawet nie mam swojego konta, więc nie wiem jak niby miałam usunąć, hmmm. No nic, dziękuję za odpowiedź. Konto będę musiała sobie założyć w końcu.
Jeśli pozwolilicie wkleję mojego krokusika post factum, poza battlem, ale tematycznie pasuje
Wspomnienie wiosny, Hallsberg 2008 (Eos5D, 70mm, f/3.2, 1/800s, ISO-50)
Bardzo ładne! Światło, kompozycja, kolor - podoba mi się. szkoda, że nie było w battlu - zagłosowałabym :)