dokładnie takie jest też moje zdanie
Wersja do druku
dokładnie takie jest też moje zdanie
Czyli teraz niech aqua powie dokładnie co i jak z kasą i do kiedy i można wtedy zamawiać
Też jestem za oryginałem. Podróbka musiałaby być znacząco tańsza, co przy małej wartości tych akcesoriów raczej nie jest możliwe...
Czekam na odpowiedz, wiec jesli tylko ja dostane zaraz tu napisze.
No to bierzemy oryginał chyba że ktoś jest przeciw to niech się wypisze z listy. Załóżmy do jutra do wieczora żeby była gotowa
Cena nie jest ostateczna.
Jeśli oryginał możecie mieć za 160zł, to rzecz jasna zejdę :)
99zł za sztukę to moja druga propozycja. Weźcie pod uwagę dwie rzeczy - przy tak dużej ilości na pewno zapłacicie cło (zaufajcie staremu importerowi ;) ), u mnie cło jest już wliczone w cenę - więc ze 160zł robi się ok. 200zł (22% podatku + jakieś 4% cła). A dwa - nikt ciągle nie zauważył żadnej różnicy między podróbką a oryginałem :) Myślę że przy takiej konstrukcji specjalnych różnic nie będzie. No ale nie agituję, każde cielę swój rozum ma. Póki co udało mi się sprzedać parę tych nieoryginalnych i nikt nie zwracał towaru, jestem więc dobrej myśli jeśli chodzi o ich jakość.
Jak widać, myliłem się, można dać niższą cenę :)
Co robimy?
Przy takiej cenie i mając świadomość, że dodatkowo są te kolorowe wkładki to bardziej teraz skłaniam sie do podróbki.
Ale, drogi sprzedawco, na pewno masz model pasujący do 580 mkII?
Propi - a masz jakąś sztuke swojej nakladki zeby zdjecia testowe do porownania zrobic? Mozna by podeslac towersowi - oczywiscie jesli mu sie bedzie chcialo w to bawic - i by zrobil foty w identycznych warunkach ze swoich orginalow i z klona. Jak by wyszlo dobrze (dla klona) mial bys dodatkowy argument do sprzedazy na swoich aukcjach....