A ilu znasz? Chyba niewielu...
Wersja do druku
Jedyny motocykl jaki ja bym zaakceptował to Honda Goldwing :-D. Inna sprawa, czy to jest jeszcze motocykl? ;-)
witam, motocykle to moje drugie zboczenie oprócz lustra jeżdzę Yamaszką 535, w przyszłym sezonie może 1100......
Goldwing to motocykl ma jednak wiecej z moto niz z automobilu ;)
Rider Viraga 1100 fajna ale nie ma ramy ;)
Oj DoMiNiQuE. Po pierwsze: Dżem nie gra bluesa. Po drugie: wielu jazzmanów gra bluesa raczej nie dlatego, że tylko tyle potrafią ogarnąć. Po trzecie: brak fajerwerków technicznych nie oznacza, że muzyka jest prosta :-)
Motocyklistą jestem, ale Dżemu i.t.d. nie trawię :lol: Wolę Linkin Park, Limp Bizkit lub Marilyn Manson'a posłuchać, niezbyt przepadam za zamulaczami.
Dla mnie docelowym motorkiem jest Hayabusa.
Rolaj te fotki z zlotu na G. Św. Anny są z tego roku ?
Widzę że wśród fotomaniaków pokutuje standardowy podział braci motocyklowej na harleyowców i przecinaki :smile:. Niestety to nie jest takie proste bo gro motomaniaków to tzw turyści motocyklowi którzy przemierzają na swych maszynach całe kontynenty. Sam od lat jeżdzę na tzw turystycznych enduro, najpierw był Transalp (po 20 latach przerwy wydawał się potworem) a obecnie śmigam na Hondzie Varadero bo to chyba jedyna maszyna na baku której jestem w stanie spokojnie zmiescić plecach ze sprzętem :mrgreen: A jeżeli chodzi o spotkanie na Górze św. Anny to to nie zlot tylko Pielgrzymka !!!! 8-) , tak to przynajmniej nazywa organizator (zawodowy fotograf notabene :twisted: ), niestety w tym roku jakoś nie udało mi się wstrzelić ale po fotkach widzę że nie straciłem wiele bo np z zeszłego roku mam prawie identyczne ujęcia :mrgreen:
no ja za to jestem motocyklistą jeszcze ale muzyki słucham zupełnie odjechanej (motocyklista to i odjazd :D). nie wiem czy ktoś z was słyszał Billa Laswella ale tego bardziej etnicznego, albo Jaha Wobble.... albo od czorta muzyki od czapy w stylu 16 horsepower, Bright Eyes, Nana Vasconcelos, Proem, Strata, The Flaming Lips, Jaga Jazzist... że o Dżemie i kasie Chorych nie wspomnę :D