Byc moze uwage autora przykula "zaobraczkowana" dlon panny mlodej...
Witam, mam takie pytanko, może dziwne, moze tendencyjne, sam nie wiem
chodzi mi o fotki z przygotowań. Jak to robicie? Najpierw jedziecie do młodego czy do młodej. Jak to zrobić żeby być i tu i tam ?
21 lutego mam pierwszy ślub u kuzynki za free i się powoli przygotowuję
no właśnie o to mi chodzi.
jak się pojedzie do młodego najpierw to się straci fajne ujecia z przygotowań mołodej.
chyba że najpierw do młodej potem do młodego i spowrotem do młodej :)
ok mniejsza z tym. umówiłem się u młodej i tyle :)
Rany, co za problem umów się z panem młodym dzień wcześniej lub, kiedy będzie robił małą przymiarkę i problem z głowy. Jeszcze jedno jak będą w kościele powiedz im, aby się uśmiechali poprawiali jakieś drobnostki przy ubraniu popatrzyli na świadków. Bo jak dostaniesz taką parę jak ja ostatnio cyborgi przez całą ceremonię byli wpatrzeni w ołtarz nawet się nie obrócili nie mówiąc o złapaniu się za ręce, zero uśmiechu. To nawet najlepszy fotograf nie wyciągnie z tego uczuć.
pozdro
oj faktycznie może być problem z taką parą :/
mon nadzieję ze moja pierwsza taka nie będzie...
Mam w planie ustalenie z nimi kilku gestów, żeby na odpowiednie moje sygnały, albo się na siebie spojrzeli albo przybliżyli. Ciekawy tylko jestem czy to zadziała.
ALe bardziej boję się o pogodę bo 21 luty to jeszcze ciężko.
Dzisiaj próbowałem trochę fotek na dworze porobić i jakies takie szare i smutene... :( a była całkiem przyzwoita pogoda jak na tę porę roku...
Jak robisz w kiepski dzionek staraj się unikać nieba w kadrze, chyba że musisz. Nie ma to jak fota weselna i pochmurne niebo. Kurde chyba że ktoś lubi ;)
Fajnie mieć małą drabinkę i kumpla zmieniona perspektywa brak nieba a fotosy ciekawsze ale nie można mieć wszystkiego.
pozdro
dzięki za rady.
w drabinkę chyba będzie trzeba jednak zainwestować, już wcześniej o tym myślałem:)
a te dzisiajsze foty po odpowiednim wywołaniu z RAW-a jednak nie są takie tragiczne :) zrobiły się takie trochę jesienne :)
Po zdjeciu poznalabym, nazwy nie pamietam.
A i tak teraz prawie nie uzywam - 85% swiatlo odbite, 14% GaryFong, 1% LumiQest.