Cytat:
I tak o to będąc w Cerfurze na zakupach spożywczych w tymże właśnie sklepie w sekundę podjąłem decyzję, że kupię 450D, który przepięknie uśmiechał się zza sklepowej lady I z aparatu jestem zadowolony, z fotek nie , ale to już inna bajka bo jestem kosmicznym amatorem. Nie kupiłem go w fotojokerze, vobisie itp. tylko na hali w cefurze. Nawet nie wiedziałem, że tak skończy się podróż po ziemniaki itp
No to naprawde udany zakup:D nie, żebym miał coś do carrefourów, ale wystrzegam sie zakupow tego typu w takich sklepach;-) może to srodki ostroznosci, może przesądy, bo czasami w renomowanych sklepach tez mozna wpaść na minę, ot np jesli sprzedawca "ma misję" sprzedania Ci danego modelu, nie zważając kompletnie na to, co mowisz, tak jak bylo ze mną, ale to tez długa historia i niespecjalnie chce mi sie ja rozwijać w tym poście, może innym razem;-) Ale jak już przy tym jesteśmy, to sie pochwal za ile kupiłeś to cudo? zobaczymy jak cena ma sie do jakości, ale to oczywiscie po tym jak zdecydujesz sie coś więcej o tym napisać. pzdr;-)