chciałem kupić ten SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM CANON Sigma 50 mm IDEAŁ (3929830714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale teraz się zastanawiam... kupił faktycznie sporo taniej SIGMA 50mm F/1.4 DG HSM (3912953033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wersja do druku
chciałem kupić ten SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM CANON Sigma 50 mm IDEAŁ (3929830714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale teraz się zastanawiam... kupił faktycznie sporo taniej SIGMA 50mm F/1.4 DG HSM (3912953033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
targuj się :d nie wiem po ile ta sigma chodzi, ale stówkę Ci powinien opuścić i oboje będziecie zadowoleni :)
skoro klex131 handluje sprzętem i zarabia na tym ciekawe czy wystawia fakture vat
Taniej kupił ale zarobek na tym marny.. Kupił za 1111 z przesyłką. Sprzeda za 1200 - prowizja za sprzedaż + wystawienie aukcji jakieś 35-40zł. Czyli max co zarobi to 50zł. Do tego dochodzą inne koszty - wyszukanie okazji, odebranie paczki, wystawienie aukcji, odpowiadanie na maile, wysłanie przedmiotu, ponowne wystawianie przedmiotu jak się nie sprzeda i związane z tym opłaty no i ryzyko związane z zakupem używanego obiektywu. Wątpię czy coś opuści :)
A jeżeli chcesz taki obiektyw za 1100zł to poświęć ze 2 tygodnie, ustaw snajpera na kilka/kilkanaście aukcji i będziesz miał taniej.
kolejny cwaniak z allegro bartunio22 Informacje o Użytkowniku bartunio22 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupuję wszystko jak leci aby było po taniości a 5 minut po zakupie wystawia u siebie oczywiście sporo drożej i przy okazji kradnie opisy i zdjęcia z wygranych aukcji
Sporo jest takich handlarzy, którzy wystawiają aukcję jak tylko kupią i wklejają nawet te same zdjęcia.
Problem nie polega na tym , że sprzedają drogo, tylko kuszą opisem nie wiedząc czasem co sprzedają.
Zarobek istotnie jest niewielki, ale sprzedają tego całkiem sporo i często pochodzenie towaru nieznane :(
cacyk: jak ma pozwolenie na kopiowanie zdjec to co w tym zlego? Najpierw dowiedz sie jak jest a potem osadzaj, jestem pewien , ze Ci sprzedawcy znaja to forum. Dzisiaj nikt nikomu nie zabroni kupowania i sprzedawania, taki rynek. A zaglebie handlarzy, sprzedawcow jest w Krakowie :)
jest tez handlarz w Szczecinie , ktory jako centurrion1 skupuje wszystko jak leci w dziale fotografia a sprzedaje jako centurrion2