7 GO ma dobrą, tylko ostrość powinna być na pierwszym planie. Wyglądałoby IMHO o niebo lepiej. Chociaż, aj!, szkoda, że ma uciętą kozią bródkę:/ A tak jest spoko, tylko ostro to ciąłeś na kompie;)
Wersja do druku
7 GO ma dobrą, tylko ostrość powinna być na pierwszym planie. Wyglądałoby IMHO o niebo lepiej. Chociaż, aj!, szkoda, że ma uciętą kozią bródkę:/ A tak jest spoko, tylko ostro to ciąłeś na kompie;)
Może fotka nie załadowała ci się do końca, bo bródka jest zdecydowanie cała a zdjęcie było cięte tylko po bokach do korzystniejszych proporcji ;) Niestety miałem wybrany taki punkt AF, że aparat ustawił ostrość na białą kozę :)
A bródka jest. Pardon, moja wina.
brrrrrrr ożesz ty, ale fotki fajne
nigdy nie pomyślałem, aby tak realizować odbicia ;)
mnie nie pasuje to sztuczne środowisko, do tego coś za jasno jest
Jeden mówi za jasno, drugi że za ciemno (Vitez jakieś 2 strony temu) i weź tu wszystkich zadowól, ja po ostatnich radach Viteza jeszcze nieznacznie przyciemniłem monitor (przez gammę, nie brightness) i wydawało mi się że w końcu będę dobrze ustawiał ;) A ja oczywiście zapomniałem o numerkach, czy któryś z moderatorów mógłby dodać - 11 i 12? :)
A teraz duża seria zdjęć różnych gatunków. Powiedzcie czy wam się podobają, nie wiem czy i które dodać do galerii na stronie. A propos strony - jest całkowicie nowy wygląd i działanie galerii - zapraszam do komentowania także tego: www.saurus.forall.pl .
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
19 jak dla mnie boska :D
18 trochę bym przyciął z prawej .. ale też extra:)
14 świetne kompozycyjne, 18-21 żabcia wymiata ! Cudne ! Brawo :)