A dlaczego nie można pisać komentarzy do oceny ?
Wersja do druku
A dlaczego nie można pisać komentarzy do oceny ?
...
Ja bylbym tutaj za jakas auto-blokada. Bo nie wiem, czy ktos kiedys nie mowil, ze technicznej takiej mozliwosci nie ma.
Ja np. celowo wstrzymalem sie od oceny wlasnej fotki - bo wiadomo jak kazdy ocenia swoja najlepsza fotke w roku :D (choc mojej to juz nawet 5 pkt. ode mnie nie pomoze :D )
...
kazde zdjecie musialo zostac co najmniej zmniejszone do rozdzielczosci ekranowej. bynajmniej nie pod powiekszalnikiem, tylko w programie graficznym.Cytat:
Zamieszczone przez eternus
a co do stopnia ingerencji... MSZ, nie doceniasz mozliwosci dobrego fotografa. aparatem da sie bardzo duzo zrobic bez koniecznosci manipulacji w szopce. dobra znajomosc warsztatu fotograficznego daje bardzo duzo - smiem twierdzic, ze znacznie wiecej niz najlepsza znajomosc PS-a.
Przypomne tylko zo o Konkursie rozmawiamy na hydepark - bo tak robi sie juz straszny balagan - przypomne rowniez ze zasady byly juz walkowane i szkoda o tym jeszze raz pisac (chodz watek w sprawach administracyjnych juz sie pojawił :) )
Tak wiec zapraszam do oceniaina zdjec i do komentowania ich w przyklejonym na forum Hydepark watku.