A tu kilka z D70 ;)
Na poprzedniej stronie jeszcze 1 potrecik....
Wersja do druku
A tu kilka z D70 ;)
Na poprzedniej stronie jeszcze 1 potrecik....
Przy ostatnim zdjeciu gdyby modelka polozyla palce (jej) prawej reki byloby o wiele lepiej.
z d70: 1 i 3 (lubie nieparzyste?? :) )
Jak odzyskam dane z dysku (komputer mi padł :() to pokaze wiecej - z lepszymi moze pozami :D Dzieki za komentarz :D
Jak to szlo... "uzytkownicy komputerow dziela sie na dwie kategorie: ci co robia backupy i ci co zaczna je robic" ;) .Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Sorki za OT ... ale wlasnie niedawno zaczal sie tu calkiem mily watek o archiwizowaniu zdjec :)
Nie jest źle - dysk jest ok, tylko komputer padł ;) Ale dostalam z pracy nowy i na nim bede poki co kontynuowac, ze starym dyskiem, na ktorym mam dane. A backupy robie, tylko moze zbyt rzadko...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
1.
2.
3. "Hallo, jak się macie" ;)
Nie no, jak się tak nie bawię... Czym te ważki potraktowałaś, że czekały, aż usłyszą dźwięk migawki? Trzecia to już full portret... Super.
Napisala - Canon G3... ktory zreszta nie ma dzwieku migawki chyba ze wlaczysz symulowany ;)Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
Pytałem, czy potraktowała ważki np. gazem jak niektórzy lub czymkolwiek innym, czy po prostu jej cierpliwość została nagrodzona stoickim spokojem tychże zwierzątek.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
EDIT: Pytanie do alahari raczej było... :roll: ale thx za chęci.