Obawiam się że masz wiele racji.Cytat:
Zamieszczone przez stratus
Wersja do druku
Obawiam się że masz wiele racji.Cytat:
Zamieszczone przez stratus
No to może jakaś lista osób, którym wystarczy łóżko i dach nad głową co by się zorientować o ile miejsc pytać?
Proponuję aby dać szansę wszystkim wrócić z wakacji i urlopów zamknąć zgłoszenia do 5 września Z taką ilością osób zrobić rezerwację z możliwością potwierdzenia rezerwacji do 12 września, termin ten powinien być również ostatecznym na wpłacenie wcześniej podanej kwoty na wskazane konto aby ten ktoś kto tym sie zajmie i zjawi sie w hotelu miał jasną sytuację.
Ok Stratus wszystko jasne, ale ja nie jestem z Krakowa, nie chce brac odpowiedzialnosci za czyjes pieniadze i nie znam innych miejsc noclegowych, teraz popatrz ile ludzi mysli tak jak ja, w zeszlym roku tak wlasnie trwaly przepychanki wy zalatwcie, nie wy sobie zalatwcie, az w koncu bylo za pozno na zalatwienie czegokolwiek, bo ludzie popisali ze chca zeby im pozalatwiac noclegi, a nikt nie odpisal ze bedzie to robil, wiec jedni mysleli ze noclegi maja inni mysleli ze noclegi sobie zalatwili sami, i tylko cudem na dwa dni przed zlotem udalo sie pozalatwiac hotele, jesli chcecie w krakowie kimac, to dogadajcie sie miedzy sobamy mozemy wam dac propozycje zakwaterowania
pozdrawiam
krzysiek
EDIT:
1. Czacha
2. Kubak82
3. Routlaw
4. Bigmar
5. Mac
6. liguidsound
7. rysib
8. towersivy
9. javion
10. p_lar
11. Tomasz Golinski
12. Vitez
13. Il fuoco
14. Pazurek
15. Birez
16. thorin
17. gonzo44
18. Cyborg
19. nastier
20. ags
21. Encor
22. mmsza
23. Avadra_K
24. Metus
25. stratus
Myślę, że w rozumowaniu Thorina jest dużo racji. Mało który krakus zna hoteliki w swoim mieście i jeżeli będzie szukał to poprzez internet. Czyli równie dobrze osoby przyjezdne mogą znaleźć odpowiednie lokum dla siebie, zadzwonić i zarezerwować. Nie zrozumcie mnie źle, z chęcią bym się tym zajął, ale boje się, że ktoś później będzie miał do mnie pretensje bo mu karaluch przebiegł droge ;-)
W przyszłym tygodniu wyjeżdżam, ale kolejny mam cały wolny i z chęcią przejde się i zarezerwuje pokoje, ale musicie się zdecydować gdzie i za ile chcecie spać.
Ależ w żadnym razie nie chciałem Cie zmuszać do organizacji tego zagadnienia. Pisałem pod tym kątem aby znalazł się chętny z Krakowa co mógłby sie podjąć tego zadania.
EDIT:
Dla mnie standard nie ma znaczenia w końcu wystarczy trochę wody aby sie odświeżyć, a spać to chyba nie będziemy zbyt długo, wązne aby tylko była dobrze położona ta noclegownia (pewnie najlepiej w pobliżu starówki)
Jasne stratus rozumiem, tylko ze obie strony potrzebuj konkretow, jesli chcecie zebysmy zalatwili cokolwiek to dajcie nam calkowicie wolna reke, jesli zyczycie sobie jakis standard i kazdemu odpowiada cena noclegu oscylujaca w okolicach 100 zl a nie 50 zl, to niech tez wypowie sie quorum, bo pomysl zeby wszyscy mieszkali razem jest ok, tylko ze jeden nie chce byc budzony przez pania jadzie odkurzaczem o 9 rano, a drugi nie chce placic slonej kwoty :)
pozdrawiam
krzysiek
Jeśli o mnie chodzi to załatwię sobie sam hotel - ten sam zresztą co poprzednio na Kazimierzu. Jeśli ktoś ma ochotę na bardzo dobre warunki za rozsądną cenę to polecam.
Uwazam że cena 100 PLN nie jest wygórowaną. W środę byłem w Krakowie i potrzebowałem przenocować to nawet w Domu Turysty PTTK bez 400 PLN za dwuosobowy pokój nie ma co sie pokazywać, a z tego co słyszałem to kiedyś jedno z najtańszych miejsc :) Wylądowałem w końcu w Ojcowie w jakimś domku za 70 PLN.
Więc apel do chętnych na zlot aby nie przebierać tylko brac co jest w końcu to tylko jedna nocka. Ja w zasadzie nie mając jasno przedstawionych warunków też nie podjąłbym sie tego zadania.
Cena 100 (max 150pln) nie jest wariacką ceną.
Już nie popadajmy w skrajności, jak kogoś na worek sprzętu stać to i znajdzie zawsze jakiś grosz na przenocowanie w jednym hotelu z grupą canonmaniaków.
Ustalmy więc że 100pln to kwota max jaką mamy dać.
Nie sądzę bym miał jakiś żal do osoby organizującej nam nocleg gdyby warunki były spartańskie. W końcu obdarza się tekiego kogoś zaufaniem że miejsc w stodole nam nie załatwi.
W razie co pretensje tylko do siebie mozna mieć że się samemu nie załatwiło.