Kraków jest o.k. ale może by jurę przy okazji zaliczyć?? 7-8 może dla mnie być, 15-17 też jest o.k.
Wersja do druku
Kraków jest o.k. ale może by jurę przy okazji zaliczyć?? 7-8 może dla mnie być, 15-17 też jest o.k.
No do 15 mam czas prawie 22h/24h (2 godzinki na nauke do sesji)8-) takze dajcie cynk. Tak pozatym to mozna by zrobic maly zlocik dla ludzi z Krakowa zeby sie poznac i moze wypadac grupka na jakies wypady foto nie foto:D ja mam zawsze autko do dyspozycji wiec git8-)
BTW ja mam generalnie soboty zajete gdyz grywam sobie tu i tam, tam i tu i jeszcez w innych miejscach wiec bylo by wysmienicie gdybysmy sie spotkali w piatek lub w niedziele:wink: generlanie polecam nocne focenie, bo jest co focic, a paczka bezpiecznie.
Ja też się pisze na weekend wrześniowy w Krakowie. Planów na wrzesień jeszcze nie mam (obrona w październiku), więc jestem za!!
ehh, wiec jak wszyscy to wszyscy :mrgreen: .. do wrzesnia zatem 8)
No to ustalmy sztywnko date, najlepiej piatek!!
mysle ze piatek nie wypali, chyba ze chcecie sie spotkac tylko w gronie krakusow, nam spoza city, raczej trudno bedzie pracowniczy dzien poswiecic, stawiam na sobote lub niedziele.
Niedziela!!
e ja to bym chcial po 10.. wyplata na koncie wiec jakos tak smielej mozna ruszac w podroz :) koncowka miesiaca to photokina.. wiec wtedy Krakow odpada
Ja pierdziele nikomu nie dogodzi:evil: musimy isc na jakis kompromis, nie da rady.
Rzucam temat 3 lub 10 wrzesnia. Czacha nie mozesz sie zapozyczyc u zony (albo u mamy jak nie masz8-) )??
Liquidsound, przestan marudzic ;) dostosuj sie man :) Panowie chcemy dwa dni czy jeden dzien? Jesli ludzie "z kraju" przyjada to ja proponuje dwa dni, sobota i niedziela. Zakladac juz zlotowy watek ?