Co to jest?
Wersja do druku
Co to jest?
Szkoda, że nikt nie chce skomentowac moich "poczynań":( Może przy następnej serii zdjęć. Bo wiem, że jeszcze sporo muszę sie nauczyć aby moje zdjęcia były na satysfakcjonującym poziomie. Czekając na uwagi, pozdrawiam.
Woodland, to zdjęcie rafy jest po prostu mało zajmujące, praktycznie nic na nim nie ma. Ma ono wartość emocjonalną dla Ciebie, coś przeżyłeś w związku z tym obrazem i - ewentualnie - dla oceanologa.
Ale Twoje zdjęcia nie są złe.
Wrażenie zrobiły na mnie zdjęcia świątyni, chociaż wykonane w fatalnej porze.
Najbardziej ze wszystkich spodobało mi się 6 - leciutkie, ładnie skomponowane i naświetlone.
Doceniam Twoje nocne zdjęcia miejskie, chociaż nie przepadam za takimi tematami, bo mnie przygnębiają te ludzkie mrowiska. Najefektowniejsze, a jednocześnie najbardziej przygnębiające jest dla mnie 14.
Woodland! Mieszkasz w ciekawym miejscu, dla większości z nas - bardzo egzotycznym. Pokaż nam Australię...
PS: Już mi się znudzio powtrzać - rób zdjęcia na niskim słońcu, między 9 a 17 - żadnych pstryków, wyłącznie piwko w cieniu eukaliptusa ;)
Niestety zdjęcie robione gdy powinienem pić piwo w cieniu eukaliptusa. Ale czasami nie można inaczej. Następnym razem obiecuję poprawę. :)
Na razie panowrama. Jak zawsze prosze o komentarze co można było zrobic lepiej. Mam tez pytanie o obróbkę. Jak można to zdjęcie obrobić aby było bardziej zjadliwe.
19.