akustyk, święta prawda - ale po takim meczu, żal przegranej w ostatniej minucie. Niemcom srogo się narobiło w gacie przez te 91 minut, wszak mieli nas rozwalić 8:0 :lol:
Wersja do druku
akustyk, święta prawda - ale po takim meczu, żal przegranej w ostatniej minucie. Niemcom srogo się narobiło w gacie przez te 91 minut, wszak mieli nas rozwalić 8:0 :lol:
Ta zbieranina cieniasow nie razdzila sobie na boisku wcale tak strasznie zle. Przynajmniej mam wrazenie ze Boruc, Bosacki i paru innych pokazalo sie z lepszej strony.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Jak chca to potrafia.
Mysle ze prawdziwa zbieranina cieniasow to siedzi sobie za biurkami w Warszawie. Do tej zbieraniny pan prawie-trener tez nalezy.
Niemniej jednak Niemcy zasluzyli na wygrana. Stwarzali wiecej sytuacji i mieli chyba naprawde pecha (poprzeczki!)
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
No i z przewagą jednego zawodnika.
Ale trzeba przyznac, że lepiej nasi grali dzis :D
jakby ta reprezentacja miala tyle szczescia co w meczu z Ekwadorem, to by bylo 5:0. wiec moze nie robmy z nich Brazylii, dobra? :)Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
tez tak uwazamCytat:
Zamieszczone przez djtermoz
a na pocieszenie dodam Wam link:
http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3418281.html
wybrane cytaty:
"Paweł Janas: Zabrakło sił" - niemozliwe. jak na to wpadles, Sherlocku?
"Jeśli chodzi o czerwoną kartkę Sobolewskiego, to był bezsensowny faul. W środku boiska nie wolno robić takich błędów. Szkoda, bo jeden błąd wyeliminował nas z turnieju" - zwalam wine na Sobolewskiego... jak prawdziwy kapitan na statku... lajba tonie, to on spie...a. brawo Janas!
"Żewłakow zszedł z boiska, bo prosił o zmianę już 20 minut wcześniej. Myśleliśmy, że dotrwa do końca, ale nie udało się. Dlatego wszedł Dudka." - ponownie, coz za trafnosc rozumowania...
"Zawodnicy zlekceważyli rywala. Uśpił ich wygrany mecz 3:0 w Barcelonie. Moje ostrzeżenia nie dały rezultatu." - to ja jestem boski i wiedzialem co i jak, a banda na boisku robila swoje i przegrala. nie moja wina!
"Myślę, że po tym meczu nie mogę mieć pretensji ani do zawodników ani do siebie." - nieeeeeee.... skaaaaaad.... my tez uwazamy, ze byliscie mega. prawie jak Brazylia :twisted:
Pewnie masz rację, ale chodzi o zasadę. Paul Wanchope do boju. Rozwalić Ekwador. A czy polacy zasłużyli na wyjście z grupy ? hmm... nie wiem ale chciałbym żeby tak się stało.Cytat:
oczywiscie ze Niemcy zasluzyli na wygrana, stworzyli 7/8 dogodnych sytuacji, a my 0, tu nie ma zadnych watpliwosci. Tylko szkoda, ze udalo im sie dopiero w ostatniej minucie :(Cytat:
moj rozum sie z Toba zgadza, a serce kibica stanowczo zaprzecza :wink:Cytat:
To zawsze nasi, trzeba ich dopingowac, nie oczekuj obiektywizmu od kibicow :)
Boruc, Jeleń, Smolarek i Bosacki odwalili dzisiaj kawał niezłej roboty, reszta nadaje się tylko do wymiany .:(
Cos wam drodzy pstrykacze napisze. Polacy sa narodem w sumie utalentowanym w wielu dziedzinach. Nasi gracze sa niezli (ebi, jelen w szczegolnosci pokazali klase, jest jeszcze mnostwo mlodych zdolnych), nasi zolnierze sa swietni, ale jak zawsze szlag trafia logistyke i nie czarujmy sie, nawet gdyby w naszym ataku grali podolski i klose, to i tak bysmy za preproszeniem Prze*****i:!: :evil: patrzy jak tylko najdluzej dorwac sie do koryta i jak najwiecej wytargac. Ogolnie o rzadzie nawet nie chce wspominac. Pozdrawiam
... Brozek tez sie staral w pierwszym meczu, moze cos z nich bedzie w przyszlosci. Tylko na kogo ich wymienic? Niestety w naszym kraju nie szkoli sie mlodziezy i za kila lat bedziemy prezentowac poziom Litwy i Armenii.