Póki co, drugiej wiadomości nie dostałem, ale termin już minął. Dobrze, że mam już dwa adaptery, więc to byłby teraz tylko dodatek.
Wersja do druku
Póki co, drugiej wiadomości nie dostałem, ale termin już minął. Dobrze, że mam już dwa adaptery, więc to byłby teraz tylko dodatek.
U mnie aktualizacja - paczka wysłana. Początkowy termin był 23.11 więc można założyć, że obsuwa to 1 miesiąc.
Pozdrawiam,
U mnie też aktualizacja. Przesyłka została wysłana. Leci do mnie z Irlandii. Miałem dostać w listopadzie wiec miesiąc poślizgu. UFF może do końca roku dostane.
No u mnie też właśnie się zmieniło z ready for shipment w sent for shipment. Nie otrzymałem jednak informacji skąd będzie to szło.
Dziś dotarł z Dublin'a przez Bruksele, Poznań, Katowice. 84 dni od rejestracji, 70 dni od potwierdzenia.
Czy coś dołożyli, z uwagi na takie opóźnienia, czy też została przyjęta zasada?:
Masz. Ciesz się, że w ogóle dostałeś. W końcu to gratis
Tylko adapter w kopercie bÄ…belkowej, nic nie dodali.
Rozumiem, że w kopercie babelkowej było pudełko z, adapterem, a nie sam adapter?
Czy na stronie cps po komunikacie “sent for shipment“ miałeś jeszcze coś?
U mnie też aktualizacja í ½í¸‚, zmiana daty wysyÅ‚ki z 27 grudnia na 2 luty. To niezÅ‚e przegiÄ™cie, myÅ›laÅ‚em, że C to profesjonalna firma. Na szczęście kupiÅ‚em Viltroxa z pierÅ›cieniem.