Foto: Iza
PP: ja
model: ja
Zapraszam!
Dziękuję!
Wersja do druku
Foto: Iza
PP: ja
model: ja
Zapraszam!
Dziękuję!
Jedynka nie trafia do mnie, dwojeczka ma spoko klimacik, jednak nie podoba mi sie centralny kadr.
PS
Odwiedzilem Twoja stronke i musze powiedziec, ze bardzo przyjemne foty, zwlaszcza portrety.
Ja za to nie rozumiem klimatu fotki nr 2. Bardziej bym widział Ciebie na tle miasta a nie kwitnącego rzepaku.
Acha. Ktoś coś jeszcze powie?
1-poprawnie jednak nie porywa ....
2-Chaos mi się wydaje, że tło ma zły zarys lii nieba rzepaku drogi pomijając jeszcze druty nie nie nie nie rozumiem przesłania
Pozdrawka
O ile w 1. rozumiem ten format zdjecia - wyglada jak monitory 16:9 - to w 2. mi to nie pasuje. W pierwszym wszystko fajnie, cacy, a tło b. dobre, chyba cos bylo z nim robione - nie wazne -> podoba mi sie! Natomiast 2. dobra obrobka ale piekne niebo traci swa pieknosc przez linie elektr.
najbardziej podoba mi sie 5 (kolory moment kadr)
numer 3 tez jest fajna ale ja nie jestem fanem przekrzywionych kadrow
niemniej jednak modelka bardzo wdzieczna, widac ze lubi sie usmiechac, bardzo ladnie i naturalnie wychodzi na zdjeciach
Na zachętę kilka zdjęć.
Więcej na BLOGu
Wybaczcie za wielkość zdjęć. Wklejałem do tej pory większe, jednak Moderator ma specjalny guzik - USUŃ. Niejednokrotnie go użył w moich wątkach. Zatem musicie się pogodzić z takimi miniaturami.
Dziękuję za uwagę ;)
.
Jak dla mnie modelak ma zbyt mocne rysy twarzy.
No i z wlosem przydalo by sie cos zrobic.
sztajmes
od kiedy to wyraźna modelka jest zła?:)
mi się Klaudia bardzo podoba, jedynie mam zastrzeżenia co do jej make-upu. Jej cera wygląda trochę nie korzystnie, nie wiem czy to kwestia obróbki czy po prostu tego nie dopilnowałeś:) ogólnie fotki fajne:)
Dla mnie bez wyrozniania zadnego konkretnego strzalu, poprostu nice.
przyjemne foty
Mi się podobają. Na wszystkich powinna się uśmiechać, bo uśmiech ma bardzo sympatyczny :)
W pierwszej serii przeszkadza mi ten sam wyraz twarzy Klaudii. Nudno się przez to robi. Ale później, jak się uśmiecha, jest miło;) #7 bardzo bardzo fajne. Tylko trochę krzywo siedzi :P ale dla mnie najlepsze.
Jak sie maja zbyt mocne rysy twarzy do wyraznosci modelki??
Chyba nie zrozumiales co mam na mysli.
Delikatnie napisalem ze na tych zdjeciach razi mnie troche kwadratowa szczeka i solidny nos:)
Na nastepnych zdjeciach jest duzo lepiej, a usmiech poprawil zdjecia o 50% :)
sztajmes
7 7 7 to twó szczesliwy numerek, w takich kadrach ta modelka wychodzi super wykorzystaj to!
coś mi się wydaje, ze komentarze miały dotyczyć zdjęć a nie urody modelki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
#9 może lepiej by było trochę wygladzić i dodać glamour ;)
#10 hehe mam takie samo badziewne tło z allegro, modelkę dalej od tła albo przymlnąć bardziej przesłonę
ogólnie mi się bardzo podobają szczególnie plenerowe
Dziękuję za odwiedziny i pozostawione komentarze. Oczywiście można jeszcze :)
na tym ostatnim zdecydowanie gorzej poszło - "płaskie" z źle wyglądającym przez ten dziwny pas brzuchem i niewidocznym biustem - pierwszy secik fajny, to już wstawione chyba "na siłę"
Wręcz przeciwnie!
I mnie się wydaję, że #11 jest najlepsze - ale nie mnie oceniać ;)
Zatem, zapraszam do dyskusji.
Tak a propos jednego wątku, który Ci właśnie wyleciał w kosmos - przeczytaj Punkt 1. : http://canon-board.info/announcement.php?f=49&a=17
jak dla mnie 3 i 7 fajne, przez pośpiech nie doszedłem do końca 11 również :)
można poprosic o zmiane tematu wątku i nie trzeba sie tak spinać
Ale ja nie chce zmieniać tematu wątku. Ja chcę założyć osobny wątek. Nie rozumiem, czemu to jest niemożliwe. Niech mi to ktoś (używając argumentów) wytłumaczy.
Z takim podejściem to długo tu nie zabawisz. Proponuję zacząć szukać nowej piaskownicy.
Mówiąc brzydko: bo tu tak jest.
Chcąc korzystać z tego forum, akceptujesz regulamin. Nie akceptujesz-nie korzystasz.
Masz wybór :)
Kochani -
tak słabo? Naprawdę? Jeśli tak - to powiedzcie, co do poprawy.
Jako użytkownik tego forum bywasz irytujący, natomiast fotki robisz bardzo dobre. "Trochę" zazdroszczę Ci talentu. Podoba mi się zwłaszcza to, jak operujesz głębią ostrości i obrabiasz zdjęcia.
Kol. Basala - nie ma czego zazdrościć. Są dużo lepsi ode mnie, znani i wielbieni fotografowie. Jeśli mógłbym Ci jakoś pomóc to chętnie służę pomocą. Choć ja wiem, że sam mam wiele do "nauczenia".
Pozdrawiam ciepło :)
P.S. Doceniam szczery komentarz!
Naprawdę można. Śmiało!
4,6, i 9 podobają mi się najbardziej! :)
Czym błyskasz/doświetlasz w plenerze? Miło się ogląda te zdjęcia, obróbka pewnie też swoje robi;).
Pewnie jedna, góra dwie EXy + blenda
moimi faworytami są 7/9/14 :)
Zdjęcia generalnie miłe dla oka:) Popracowałabym tylko nad cerą modelki - dobry makeup i ociupina PSa mogłaby wiele zdziałać;) Chyba że te niedoskonałości to kwestia ostrzenia.
Ostatnie w BW extra:)
Bardzo przyjemny portrecik, trzeba przyznac.
Robiłeś chyba lepsze zdjęcia. To wygląda trochę jak wakacyjny pstryk na tle znanego budynku (poza obróbką). Wydaje mi się też, że aparat podczas fotografowania znajdował się za wysoko w odniesieniu do modelki.
Calkiem przyjemne pstryki. Widze ze spasowala ci Chorzowska 50 ;)
Ciutkę mało retuszu na większości. Lekkie poprawki w PSie by się przydały. Ogólnie git.