-
Kicz Project - zdjęcia ślubne
-
no cóż dopóki będą ludzie którzy za takie zdjęcia będą płacić dopóty podobna twórczość będzie trwać.
-
o k**** :shock: :shock: :shock: Chyle czola przed mistrzami PSa i ramek z allegro :lol:
-
Siet cichy nie rob tego wiecej :D
-
No cóż. TO nie jedyni jakich znalazłem .
Przeczytajcie poetycki wstęp :
http://fotografpoznan.w.interia.pl/index.html
A zdjęcia też nie lepsze :)
-
nie no... nie przy jedzeniu :(
-
Moje poczucie estetyki straciło przytomność, jak masz coś jeszcze to wal zanim się ocknie ;)
-
Cichy, ale żeś po bandzie pojechał ;-)
-
Był już cały wątek w tym temacie :-)
http://canon-board.info/showthread.php?t=6181
Najlepsze koszmarki były (i są ) chyba tu:
http://www.videoart.nsf.pl/galeria.htm
Ech, ja bym chciał jeszcze raz zobaczyc "łódkę" o której tam była mowa:
http://canon-board.info/showthread.p...0405#post90405
niestety zdjęli, ale moze ktoś ma gdzieś zachowane?
-
Hm... Te zdjęcia z początku wątku przypominają mi nieco stylem animowane wycinanki z Monty Pythona.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piast9
Hm... Te zdjęcia z początku wątku przypominają mi nieco stylem animowane wycinanki z Monty Pythona.
No to juz wiemy skad autor czerpal inspiracje :mrgreen:
:mrgreen:
-
Z ciekawosci - ile biorą za ślub - ktoś wie ? :D
-
nie wazne ile za slub - ile za kreatywna sztuke slubna?? ja stawiam, ze 0,50zl od ramki :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
beachcomber
nie wazne ile za slub - ile za kreatywna sztuke slubna?? ja stawiam, ze 0,50zl od ramki :D
My sie tu wywyzszamy, a kazde ze zdjec z galerii fotomontaz ma kilkaset wyswietlen. I tak klienci glosuja portfelami.
No chyba, ze po pierwszym poscie, ogladalnosc strasznie im wzrosla?
Moze by przymuszac mlody narybek do ogladania tych stron?
Bukmacherzy juz przyjmuja zaklady za jaki czas zdejma te galerie ;)
-
dopiero co sie obudziłem i wsumie nie wiem czy to koszmar czy juz naprawde nie spie :P dzizas !! cichy!! Jako ze nie do konca byłem przytomny w pierwszej chwili wejscia tutaj to myslałem przez CHWILE (ała nie bij :mrgreen: ) ze to twoje zdjęcia :) ło żesz święta matko juzefata!! Jakze szybko sie obudziłem po tych zdjęciach :D haha obejzałem ich "sprzęt" - głowne narzędzie to NIKON (myśle ze ta marka nie zasłuzyła sobie nawet na takie gnioty jak te...) i C 300D (no kurde... nie wezme tego aparatu do ręki juz :p tylko czym ja fotografowac bede)
Pozdrawiam pana SŁAWKA I TOMKA :} lol
najbardziej mnie NIE ździwiło ich doświadczenie zawodowe pan sławek mimo tego ze jest "fotografem" to nawet nie wspomniał o tym ze kiedys robił zdjecia - zresztą widać. Jego sukcesy to potwierdzają: "Sukcesy: uśmiech na twarzy klientów" - bo co niby mają... płakać? Ja bym wsumie na ich miejscu myślał cały czas ze to kawał albo cos w stylu "mamy cie" :p
No a pan Tomek-grafik to juz nawet nie ma co do sukcesów wpisać...
Podziwiam... naprawde podziwiam - braku wstydu
-
Wy się w ogóle nie znacie i czytać po Polsku nie umiecie...ahtyści phii...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
zdjęcia pochodzą ze strony "foto studia" - FOTO WOX
Chciałbym jeszcze obejrzeć nakręcone przez nich wesele :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepq
Obawiam sie, ze nie chcialbys:)
A jesli koniecznie to proponuje cos typu "Gwiezdne wojny" - chyba bedzie najblizsze. Albo lepiej jakis Star Trek z dawnych lat :D
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marekb
żal mi tylko młodych:-(
Przecież płacą, więc muszą być zadowoleni.
Niech się przyzna ten, u ktorego babci na ścianie nie wisi ślubne monidło ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Monid%C5%82o
Po prostu narzędzia się zmieniły. Niezmienna jest tylko fotografia jako taka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepq
Pewnie kręcą komórką :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marekb
a dlaczego? Skoro komus sie to podoba i za to placi a w konsekwencji jest szczesliwy to czamu zal?
-
Ostatnio spory wysyp ślubnych zdjęć, chyba już pomału zbliża sie sezon... :-)
-
ino patrzeć jak "trójwymiarowe" pocztówki wystawią:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marekb
Przecież widziałeś w CV pana Sławka, że największym jego sukcesem jest uśmiech klientów. Hmm, tylko czy nie jest to przypadkiem uśmiech zażenowania albo politowania?
-
Blagam was dawajcie wiecej. Te zdjecia sa tak obciachowe ze kultowe!!! Mozna zreszta zrobic by rozpiske na najbardziej obciachowe zdjecie roku.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
qwerty1237
Te zdjecia sa tak obciachowe ze kultowe!!!.
Coś jak Kononowicz ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
qwerty1237
Blagam was dawajcie wiecej. Te zdjecia sa tak obciachowe ze kultowe!!! Mozna zreszta zrobic by rozpiske na najbardziej obciachowe zdjecie roku.
żeby pozbyć się własnych kompleksów...??:mrgreen:
-
To z pumą jest boskie! :D
-
uffff.... gdyby tylko bylo w wiekszej rozdzielczosci, to bym sobie chetnie na pulpit dal :)
-
No dobra :) ja wysiadam :D:D:D:D
Jutro z ciekawości zrobię przegląd konkurencji, kto wie, może znajdę równie ciekawe perełki :)
-
Trzeba mieć fantazję dziadku :-D
-
Ale ta pierwsza para to ubrana jakos malo slubnie? Bardziej jakby po tygodniowym weselu na wsi... ;)
-
Mnie się podoba "obrączka" rodem z "Władcy Pierścieni". Ciekawe czy odpalił działkę Peterowi Jacksonowi za wykorzystanie tego motywu?
A skoro jesteśmy w weselnych klimatach, to myślę, że adminowie wybaczą mi mały off topic, ale muszę zaprezentować coś takiego: http://www.gratis.szczecin.pl/
Polecam zwłaszcza ścieżkę dźwiękową. Rewela :)
-
Myślałem że wielkich czerwonych ust nic nie przebije a tu ... Polska O.K. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepq
A skoro jesteśmy w weselnych klimatach, to myślę, że adminowie wybaczą mi mały off topic, ale muszę zaprezentować coś takiego:
http://www.gratis.szczecin.pl/
Polecam zwłaszcza ścieżkę dźwiękową. Rewela :)
Rozumiem, że oni grają ... gratis ? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepq
Mnie się podoba "obrączka" rodem z "Władcy Pierścieni". Ciekawe czy odpalił działkę Peterowi Jacksonowi za wykorzystanie tego motywu?
a Wladca Pierscieni nie byl przypadkiem Tolkiena? ;-)
a tak w ogole, Cichy, to ja mysle, ze Ci zal ... sciska, ze sam tak nie umiesz i szkalujesz konkurencje :mrgreen: przysiadz chlopie do Photoshopa i sie naucz tych paru trikow :twisted:
-
Hihi musze przyznac ze najbardziej rozbawila mnie tresc podstrony "O nas" studia WOX: "Wszystko zaczęło się od zakupu aparatu fotograficznego Praktica, ponad 25 lat temu. Późniejszy założyciel firmy wręcz nie mógł się od niego oderwać. Dzięki swej pasji szybko poznał tajniki fotografii i stał się biegły w tej sztuce." Rzeczywiscie... zaczal 25 lat temu i przez 25 lat niczego sie nie nauczyl :D Nie chwalac sie i nikomu nie ujmujac ale... lepsze zdjecia na weselach rodzinnych robilem swoim starym kompaktowym Canonem A75 :D Ech... niektorzy biora sie za cos o czym nie maja pojecia, a inni jeszcze za to im placa psujac robote profesjonalnym studiom. Szkoda gadac...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
a Wladca Pierscieni nie byl przypadkiem Tolkiena? ;-)
No był, ale ten wizerunek pierścienia pochodzi z filmu Jacksona (uprzedzając kolejne pytanie: nie Michaela :) )
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Rozumiem, że oni grają ... gratis ? :)
Mówiąc szczerze, nawet gdyby mi dopłacali, to bym ich nie wziął.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sepq
No był, ale ten wizerunek pierścienia pochodzi z filmu Jacksona (uprzedzając kolejne pytanie: nie Michaela :) )
Masz racje, ale ow wizerunek oraz jezyk i alfabet jakim jest to napisane opracowal JRR Tolkien :)
-
Kapela wymiata:mrgreen: .
Podziwiam ludzi za brak samokrytycyzmu - będą długo i bezstresowo żyć;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
pito
Masz racje, ale ow wizerunek oraz jezyk i alfabet jakim jest to napisane opracowal JRR Tolkien :)
Jasne, więc żeby już zakończyć wątek praw autorskich działkę (tzn. tzw. większe pół ;) ) też powinni odpalić Tolkienowi.
-
najlepszy jest opis:
Dysponujemy zarówno aparatami analogowymi i cyfrowymi. Aparat Nikon F70 ceniony zarówno przez amatorów, jak i profesjonalistów. W ręku doświadczonego fotografa staje się potężnym narzędziem potrafiącym utrwalić nie tylko obrazy, ale i emocje im towarzyszące. Jeśli połączymy go z bogatym osprzętem (obiektywy, filtry, profesjonalna lampa błyskowa firmy Metz ) otrzymujemy podstawę wyposażenia dobrego studia fotograficznego. Również cyfrowy aparat Canon 300D wyposażony jest w bogate akcesoria, a w połączeniu z programem graficznym jest w stanie zdziałać cuda.
no i oczywiście doświadczona ekpia
Pan T.
W zespole pełni funkcje operatora kamery, grafika
Doświadczenie zawodowe: pięcioletnia praca z kamerami SVHS, miniDV, kilkuletnia praca z komputerową obróbką obrazu, znajomość najnowszych technik video.
Zainteresowania: grafika komputerowa, informatyka, muzyka i góry
-
Fajno. Największym sukcesem "Pana Tomka" jest to, że "nadal studiuje" :shock: :wink:
-
Ciekwe ilu z nas wykonałoby takie fotki , jeżeli młodzi zażyczyliby sobie własnie takich montaży :) Pewnie wszyscy :) Przecież klient nasz pannnnn :)
-
Jesli zaplacil by odpowiednio duzo (tj. z dodatkiem trudnosciowym) to zapewne tak :)
-
A dodatkowo w umowie zakazalbym zdradzac kto jest autorem tego kiczu :)
Tomasz, chcialbys miec w swoim portfolio takie perelki? Troche obciach ;)
-
hehe :) ale jakby klient chciał i odpowiednio zapłacił to bym zrobił ( oczywiście nie tak paskudnie powycinane i powklejane ) :) A do portfolio to na pewno bym nie dał :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomasz1972
hehe :) ale jakby klient chciał i odpowiednio zapłacił to bym zrobił ( oczywiście nie tak paskudnie powycinane i powklejane ) :) A do portfolio to na pewno bym nie dał :)
Tyle ze większość klientów nie wie czego chce i sugeruje się właśnie foilem.