Torby reklamowe z nadrukiem w małych ilościach
Czy orientuje się*ktoś, gdzie można zamówić*torebki z nadrukiem w niewielkich ilościach? Znalazłem sporo firm, gdzie minimalny nakład to 100 sztuk, co dla moich potrzeb nie ma sensu. O takiej torbie już*nie raz myślałem, gdy przyszło PM oddać zdjęcia w postaci albumu, wydruków, pendrive i robiła się*czasem sterta rzeczy. Idealną*ilością*było by ok 30szt. Jeśli nie, to może lepiej kupić*czyste torby laminowane i naklejać logo? Podzielcie się*doświadczeniem.
Odp: Torby reklamowe z nadrukiem w małych ilościach
Znalazłeś coś sensownego ????
Aż się dziwię, że marekb nie odezwał się w temacie.
Cytat:
Zamieszczone przez
merida
Znalazłem sporo firm, gdzie minimalny nakład to 100 sztuk, co dla moich potrzeb nie ma sensu
Nakład 30 szt .jest kompletnie niepoważny .
Każda firma zrobi Tobie taka ilość ,ale zapłacisz jak za 100 szt.
Jeśli musisz zaoszczędzić ,zostają półśrodki typu:
-osobno torebki,osobno nalepki i naklejasz.
Ale to nie ma ani wyglądu ,ani klasy ,odradzam .
No chyba całkiem daruję bo po prostu nic sensownego nie znalazłem.
Ja znam tylko, ale z ogromnym nakładem.
Tak funkcjonuje chyba każda firma, ale może wyślij zapytanie do paperbag.pl, robią na prawde doskonałe torby i dbają o jakość produktu. Są papierowe, wytrzymałe i ekologiczne. Koleżanka zamawiała na urodziny do restauracji aby włożyć tam podziękowania.
Cytat:
Tak funkcjonuje chyba każda firma, ale może wyślij zapytanie do paperbag.pl, robią na prawde doskonałe torby i dbają o jakość produktu. Są papierowe, wytrzymałe i ekologiczne. Koleżanka zamawiała na urodziny do restauracji aby włożyć tam podziękowania.
dzięki za info. też szukałem czegoś sprawdzonego,
Polecam Torby foliowe, papierowe Mk-Pak
Zrobiłem u nich 100 szt mocnych grubych reklamówek z moim logo za trochę ponad 100zł. Na 1.5 roku starczy.
Jeżeli zależy ci na szybkiej realizacji toreb reklamowych, polecam drukarnię Selprom. Mają szeroki wybór rozmiarów, oferują produkty naprawdę dobrej jakości i cena, która mnie do nich przekonała. Jeżeli szukasz nietypowego rozmiaru warto do nich napisać e-maila, na pewno coś Ci ciekawego zaproponują.