Mam zamiar kupic A80 ale teraz sie zastanawiam,czy doplacic i wybrac A95.Zastanawiam sie czy rozni sie czyms wiecej niz matryca i wiekszym LCD i czy jest to warte doplaty.
Wersja do druku
Mam zamiar kupic A80 ale teraz sie zastanawiam,czy doplacic i wybrac A95.Zastanawiam sie czy rozni sie czyms wiecej niz matryca i wiekszym LCD i czy jest to warte doplaty.
To zalezy do jakich zastosowac potrzebny jest Ci ten aparat i jaka jest zasobnosc Twojej kieszeni?
Dopiero zaczynam przygode wiec tak naprawde to nie wiem co mnie wciagnie,ale chcialem miec dobry za mozliwie najmniejsza kase.Z tego co wiem to A80 jest w tej cenie najlepszy.Jednak zastanawiem sie czy nie wybrac nowszego modelu,dlatego pytam o roznice
Roznica w cenie to tylko kilkadziesiat zlotych, wiec moim zdaniem warto doplacic i miec nowszy.
A80 znalazlem za 1400 a A95 najtaniej widzialem za ponad 1600 wiec za 200zl moge juz miec karte 256.Zdecydujesie chyba na A80
http://www.foto-net.pl/ - zobacz tutaj. Tu roznica jest nie wielka. Po w przypadku gdy wynosi ona ponad 100 zlotych, to chyba nie warto przeplacac.
Zdania juz nie zmienie bo obok mnie stoi A80 :D
Kupilem za 1400zl wiec w porownaniu do A95 roznica 200zl to duzo.Wyswietlacz wydaje sie miniaturowy,ale po chwili przestalem na to zwracac uwage i teraz juz wiem ze wystarczy.Teraz jeszcze musze ocenic zdjecia
Najwazniejsze, zebys Ty byl zadowolony.
Ja w swoim Ixusie tez mialem malutki wyswietlacz, ale to nie przeszkadzalo. Z reszta i tak z niego prawie nie korzystalem, ze wzgledu na skandalicznie slaba baterie.
mi tez na poczatku wyswietlacz wydawal sie troszke maly
ale po jakims czasie mozna sie do niego przyzwyczaic i mozna pstrykac ekstra fotki :)
U grossmana 1420 zł za a95